Вже три роки поспіль незвичайний "хлопець із різнокольоровими очима", як його називають колеги, підкорює жіночу аудиторію. Слухає пісні Кості Бочарова (Melovin) і чоловіча половина.

Можливо, саме тому після "Х-фактору" у 2015 році у нього зібралася чи не найбільша армія фанатів, яка за чисельністю може конкурувати навіть із прихильницями Винника (якщо таке порівняння взагалі доречне).

Не загубитися у великому океані шоубізнесу, з його суперечками та подекуди не зовсім чистою грою – таке було завдання музиканта. З цим і прийшов минулого року на "Євробачення".

Та коли оголосили переможний клич для Жені Галича, звісно, трохи втратив ентузіазм. Навіть Сергій Притула відверто говорив: співак повинен був пройти у лідери ще у 2017-му. Йому це вдалося, але трохи пізніше. Поїхати підтримати свого підопічного пообіцяв і Ігор Кондратюк, котрий опікувався ним на талант-шоу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відправиться в Португалії також делегація фантів. Різного віку та поглядів на життя, всі вони відчайдушно агітували за Костю на вулицях та у соціальних мережах. То в чому ж секрет такого магнетизму?

Ці люди називають себе "меловінаторами" – ніби продовження свого кумира. Комусь це видається смішним, але Бочаром так не вважає. Нещодавно він навіть зробив татуювання на честь прихильників.

"Я почула пісню "Wonder" в фіналі нацвідбору "Євробачення 2017" і відразу зрозуміла, що моїм фаворитом буде MELOVIN. Потім я почала шукати офіційну групу Мела в соцмережах і так познайомилася з іншими фанами, з якими зараз ми продовжуємо творити в нашій арт-родині",- розповіла в коментарі Karabas Live Карина Дериземля.

18-річний Костя спочатку не викликав шквалу емоцій, але вселив надію на перемогу.

"Вперше почула на 6-му сезоні «Х-Фактора». Але тоді особливо не розуміла, хто це, і не стежила за його творчістю. Більше інтересу у мене до нього з'явилося вже після торішнього нацвідбору", - каже Катя Глоба.

Дивіться: MELOVIN (Костянтин Бочаров). "Без бою" Океан Ельзи, Х-фактор 6. Восьмий кастинг

Унікальність Melovin, на думку фанатів, у тому, що він робить усе сам – якось обходиться без продюсера (Кондратюк просто підтримує морально, але робочими питаннями не займається). Він завжди читає всі коментарі і дуже нервує, коли бачить негатив у свій бік.

Справді, був ризикований і номер на "Євробаченні 2018": як оцінять глядачі витівку з піаніно і палаючими сходами, він не знав.

Дивіться: MELOVIN - Under The Ladder - Ukraine - National Final Performance - Eurovision 2018

"Я ще не зустрічала артистів, які настільки сильно люблять свою аудиторію. Він творить для нас, повністю проживає все на сцені, даючи нам емоції, і ми ділимося з ним тим же.Я б назвала MELOVIN феноменом українського шоу-бізнесу, адже хлопець просуває свій проект самостійно, без продюсера", - так пишуть про артиста його однодумці.

Не дарма з'явилося у ЗМІ це гучне порівняння – "український Менсон". Що спільного, здавалося б, у двох таких різних людей?

Виявляється, це ставлення до аудиторії і свобода, яка завжди на першому плані, щирість і непідробність емоцій, навіть коли існує ризик бути незрозумілим кимось.

Поки зарано робити прогнози щодо подальшої участі у Португалії. Та і загалом не важливо, яке місце хто зайняв. Ось наприклад, в бік Галича за його 24 місце тоді лилося чимало звинувачень, хоча як рокер він теж завоював свою публіку в Україні. Головне, що в нас з'являються люди, котрі "вистрелюють" не тільки в ефірі.

Дивіться: MELOVIN - Hooligan (Official Video)

Як повідомляв портал "Знай.ua", Притула зірвав маски з Євробачення.