У середу, 7 березня, в Штатах Америки знайшли ну дуже незвичайну жабу. Як з'ясувалося у тварини немає обличчя. На таку незвичайну картину в лісі штату Коннектикут натрапила герпетолог з Массачусетського університету Джилл Флемінг.

Про це жінка повідомила в Тwitter, куди також опублікувала фото і відео жаби.

На відео можна побачити, що у тварини немає ні очей, ні ніздрів, ні щелеп, ні язику.

Згідно словам Флемінг, жаба постраждала під час сплячки, коли її мало не з'їв хижак. Відзначається, що слідів відкритої рани не виявлено.

У той же час, що насправді сталося з жабою і, що з нею буде далі невідомо, так як дівчина зняла її на відео і відпустила.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що 5 березня незважаючи на люті стихії, з усіх куточків України до Києва з'їхалися власники великих котів, щоб похвалитися своїми улюбленцями на конкурсі "Битва гігантів". За право називатися найбільшим котом змагалися 150 пухнастиків: від звичних українцям британців до екзотичних бенгальських або бурманских вусанів.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" писав про те, що зовні Pyura chilensis дуже нагадує звичайний камінь, однак, варто розрубати його сокирою, або розрізати пилкою (панцир тварини досить міцний), як перед вами з'являться всі ознаки живої істоти. Варто відзначити, що в цьому камені є внутрішні органи, кров і навіть хорда, яка цілком могла б розвинутися в хребет. Хто знає, що було б, якби еволюція тваринного світу Землі пішла дещо іншим шляхом.

Крім того, біологи відкрили новий вид тварин. У Сінгапурі виявили загадкових рептилій, які нагадують міфічних літаючих драконів. Як виявилося, летючі дракони насправді існують в екосистемі Землі, стверджують члени міжнародної наукової групи, що займається вивченням даного напрямку.

За словами вчених, міфічні істоти виявилися набагато ближче, ніж було прийнято вважати. Зокрема, до таких зоологи віднесли різновиди афроаравийских агав.