Скандальновідома українська співачка Світлана Лобода, яка співає в Росії, знаходиться на сьомому місяці вагітності, а батьком майбутньої дитини є соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Таку сенсаційну новину днями повідомили російські ЗМІ.

Не менш одіозна колега Лободи Лоліта Мілявська на своїй сторінці в Instagram прокоментувала вагітність Світлани.

"Стою, дивлюся на банку з чорною ікрою і думаю: мені вже ікра не потрібна, мені вона не допоможе. Метати ікру не мені. Свєта Лобода, ти ж моя подруга. А ось скажи мені, а чому я дізналася про те, що ти вже на сьомому місяці, та ще від улюбленого всіма мужика - від Тіля! - тільки з жовтої преси ?! Ти мені вибач, але, мабуть, ікру доведеться з'їсти мені - не завагітнію, але хоча б білок буде в нормі ", - сказала Лоліта.

Чутки про вагітність Світлани Лободи ходять вже давно. Співачка сама підігрівала їх, відмовляючись заперечувати те, що скоро полетить до США народжувати.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

А недавно в мережі з'явилася інформація про те, що батьком майбутньої дитини Лободи є Тілль Ліндеманн - лідер культової групи Rammstein.

Про їх близькі відносини вже писали в засобах масової інформації в липні минулого року, коли Ліндеманн активно залицявся до Світлани на музичному фестивалі "ЖАРА" в Баку. На вечірках вони сиділи разом і музикант, не соромлячись камер, цілував і обіймав Лободу.

Їхній легкий літній флірт отримав продовження – після поїздки в Баку Світлана і Тілль продовжили зустрічатися, але вже таємно від усіх.

З обізнаних джерел стало відомо, що дитина має з'явитися на світ в кінці травня цього року, а Лобода вирішила народжувати в Лос-Анджелесі, куди незабаром вирушає, щоб в спокої і безтурботності провести останні місяці вагітності.

Зазначимо, що сама Лобода всі натяки на близький зв'язок з німецьким музикантом артистка в розмовах з журналістами заперечує.

Світлані Лободі, яка в минулому році стала "Співачкою року" в РФ і є абсолютною рекордсменкою по всіляких музичних нагород в Росії, зараз 35 років, у неї вже є дочка – 6-річна Єва.

Що стосується Тілля Ліндеманна, то йому 57 років, він тричі був одружений і має двох дорослих дочок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нещодавно Лобода з'явилася на червоній доріжці музичної премії "ЖАРА" у блузці з здрапіруванням, яке, втім, не змогло приховати від допитливих очей кругленький животик.

Світлана Лобода і її прес-служба не дала будь-яких коментарів щодо вагітності артистки.