7 березня вийшла третя серія шоу "Від пацанки до панянки-3", в якій учасницям треба було пройти непрості випробування. Поведінка відомої телеведучої Ольги Фреймут обурило глядачів.

Судячи з коментарів в Instagram і на Facebook ніхто з глядачів не очікував, що Фреймут проявить себе як дуже сувора директриса. Відому телеведучу викрили в несправедливості і не погодилися з тим, що вона вигнала одну з учасниць - Анну в новому випуску.

"Я в шоці від Фреймут", "Різне хамло перемагає в нашому житті", "Цей проект дуже програє в порівнянні з попередніми. Оля дійсно виглядає втомленою, мляво промовляє заздалегідь заготовлені фрази, живе окремим життям від дівчат. Коротше, це не наставник і не "директор", а так собі якась окрема вечуча. Нудно ... "," Вона - Гітлер у спідниці ", - пишуть люди в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, проект "Від пацанки до панянки" - це альтернатива британському шоу "Приборкання норовливих".

Як пишуть в описі до шоу, учасниці шоу - пацанки. Лаються матом і пропадають в наливайки. Жоден день у них не обходиться без сварки або мордобою, з ними страшно залишатися наодинці.

Новий канал набирає учасниць і "дає їм останній шанс змінитися". У проекті беруть участь дев'ять дівчат, які спробують навчитися виглядати, розмовляти, вести себе як леді. Змінитися не тільки зовні, але і всередині.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в минулому випуску реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" вибухнули сварки і скандали між учасницями.

Другий випуск 3 сезону шоу "Від пацанки до панянки" 3 сезон відбувся 28 лютого на Новому каналі. Нагадаємо, в третьому сезоні директором Школи панянок стала Ольга Фреймут, а її заступниками - топ-модель в минулому, бізнес-леді та стиліст Ірина Дюденко, а також викладач риторики і ораторського мистецтва Андрій Бурлуцький, які в попередніх сезонах були запрошеними педагогами Школи панянок. Перевтілення пацанок відбуватиметься п'ятнадцять тижнів.

Нові учасники - пацанки, абсолютно нетипові, невиховані, найсміливіші і запущені, які страждають від алкогольної та наркотичної залежності. Школа панянок - їх шанс змінити себе і своє життя. Їх шукали півроку всюди - в селах, на ринках, в нічних і спортивних клубах. Коли вперше оголосили про кастинг на сайті Нового каналу надійшло чимало анкет. Чортову дюжину дівчат, яким участь в проекті потрібна для змін, а не для піару, команда реаліті довго і ретельно відбирала з декількох тисяч анкет майже півроку.

У кожної пацанки своя непроста життєва історія. Хтось виріс в притулку, хтось самостійно виховує дитину, а у когого серйозні проблеми з алкоголем і наркотиками. Але всі дівчата абсолютно не схожі. Одна з них - модель, яка втратила контракт з французьким модним будинком через пияцтво і бійок. Друга - закомплексована програмістка, яка вважає себе розумнішою за інших пацанок.