Компанія Microsoft підтвердила, що Windows 10 буде доданий режим S Mode. Про це заявив Джо Бельфиоре на своїй Twitter-сторінці. Він є відповідальним в розробці Microsoft Windows і браузер Edge.

Відомо, що новий режим пропонує користувачеві можливості Windows 10 S без переустановки системи. По суті, це віртуальна система, яка не вимагає установки всіх необхідних програм на комп'ютері, як у звичайній Windows. При цьому його ключовою особливістю є обмеження на установку додатків сторонніх джерел. Брати їх можна буде виключно з фірмового магазину Microsoft Store, і більшість з них платні.

У випадку, якщо користувач буде намагатися встановити додаток через файл з розширенням .exe, то система буде видавати повідомлення про помилку.

Також не можна буде змінити пошукову систему. Використовувати можна буде тільки Bing, або ж вручну відкривати сайт потрібного пошуку і вводити запит, що суттєво ускладнює використання комп'ютера.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Режим S Mode розрахований переважно для малопотужних комп'ютерів, від яких користувачі очікують стабільної роботи навіть при значних навантаженнях.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що нещодавно надійшли у продаж смартфони Xiaomi Redmi Note 5 Pro, який отримав не тільки безрамковий екран, але ще й подвійну основну камеру. Цей телефон має величезний попит, проте розробники отримують все більше скарг на смартфон.

Тисячі користувачів скаржаться на проблему, яка відбувається при підключенні будь-яких навушників через 3,5 мм роз'єм. У деяких випадках звук просто не відтворюється, хоча в мобільному пристрої встановлена максимальна гучність.