Чоловік, котрого днями збив автомобіль із президентського кортежу Петра Порошенка, нещодавно помер.

Про це повідомила відомий перформар та педагог у TanzLaboratorium Company, Лариса Венедиктова на своїй сторінці у Facebook:

"Думаю, це гарне питання – чи треба вбивати порушників правил дорожнього руху (це до того, що дід, якого збив кортеж, помер", - написала вона.

Відомо, що аварія сталася на перехресті Шовковичної та Інститутської вулиць. У центрі столиці регулювальник зупинив рух для проїзду президентського кортежу, але один із пішоходів вирішив перебігти дорогу.

Перша машина з кортежу, яка збиває чоловіка похилого віку, зупиняється, регулювальник підходить до постраждалого і навіть не нахиляється – він прикриває собою збитого пішохода, пропускає решту машин і лише потім звертає на нього увагу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Згодом прес-секретар глави держави Святослав Цеголко заявив, що постраждалому всю необхідну допомогу надали і забезпечили фінансування лікування. Втім, численні травми, вочевидь, далися взнаки і випадок закінчився для пенсіонера фатально. В АП поки що жодних коментарів з цього приводу не давали.

Дивіться:Кортеж Порошенка у Києві збив пенсіонера

Як повідомляв портал "Знай.ua", експерт пояснив, хто винен в аварії з кортежем Порошенка.