Схуднення і дієти - чи не найпопулярніша тема для обговорень у дівчат. Навколо неї виросла ціла культура з унікальними звичаями, правилами, традиціями, власними вчителями і тренерам. Існує безліч способів зниження ваги, а от зрозуміти, дієвий він чи ні, можна тільки на власному досвіді.

Кожна дієта - це строгий контроль і правила, які необхідно дотримувати. Ми пропонуємо вашій увазі абсолютно інший спосіб схуднення. Замість гнітючого режиму — всього 5 дійсно працюючих хитрощів, які допоможуть вам скинути вагу швидко і без шкоди здоров'ю.

1. Фрукти біля клавіатури

Цілий день в офісі здатний вимотати кого завгодно. Саме через це втомлений організм просить більше енергії - жирної їжі, арахісових батончиків в шоколаді та іншого фастфуда. Треба мати величезну силу волі, щоб відмовитися від таких шкідливих смаколиків. Як виявилося, вирішити цю проблему досить просто. Вам необхідно поставити біля робочого місця вазу з фруктами і щодня її наповнювати. Вам буде фізично простіше простягнути руку за яблуком, ніж здійснити прогулянку в найближчий магазин. Так хитрий організм обдурить сам себе, — причому, у свою користь.

2. Чищення зубів

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Цей трюк заснований на тих же хитрощах, що і попередній. Хочете перестати їсти після 8 вечора? В такому випадку, ніщо не заважає вам зробити всі необхідні гігієнічні процедури: чищення зубів щіткою, ниткою і ополіскувачем. Спробуйте зробити так хоча б пару разів — для більшості людей повторне чищення зубів відбиває бажання з'їсти черговий вечірній бутерброд.

3. Чиста вода і ніякого алкоголю

Спочатку буде складно відмовлятися від улюблених напоїв. Незрозуміло чому, але переважна більшість людей не хоче бачити зайві калорії в солодкій газованій воді. Ви не повинні потрапити у цю пастку. Те, що газована вода - це рідина, зовсім не говорить про її користь. Переходьте на чисту воду і... зав'язуйте з алкоголем. Пляшки пива в тиждень достатньо, щоб послати до біса практично будь-яку дієту. Воно того не варто.

4. З очей геть - з серця геть

Їжа на плиті - майже як рушниця, що висить на стіні в чеховській п'єсі. Рано чи пізно ваші шляхи перетнуться. Адже як це "здорово" захопити мимохідь шматочок чогось смачненького. Зупиніться і перестаньте мучати себе. Заведіть непохитне правило: розклавши їжу по тарілках, упакуйте залишки в вакуумний контейнер і заховайте подалі в холодильник.

5. Маленькі тарілки - мленький живіт

Соціологи Массачусетського університету зацікавилися різким підвищенням студентів, які скаржилися на зайву вагу. Фокус-група з'ясувала в ході досліджень що стало причиною масового ожиріння. Виявилося, що студентська їдальня отримала новий набір посуду. З тарілками більшого розміру. Студенти просто підсвідомо визначали необхідну кількість їжі, виходячи з місткості тари. Ширше блюдо - і людина автоматично кладе собі екстрапорцію. На щастя, спосіб працює в обидві сторони. Запам'ятайте, якщо ви візьмете маленький посуд, ви обов'язково з'їсте менше.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", людина завжди шукає якісь нові страви, щоб урізноманітнити свій раціон. Однак дієтологи наголошують: якщо харчуватися в один і той же час і вживати продукти, багаті вітамінами, організм працював як годинник. Тому питання ожиріння взагалі б не виникало.

У той же час, для того, щоб розпрощатися з 10 зайвими кілограмами за місяць, можна лише відмовитися від 5 продуктів.