Супермодель Емілі Ратаковскі, яка любить привернути до себе увагу користувачів соцмережі відвертими знімками, здивувала шанувальників невдалим образом. Знаменитість опублікувала знімок, який змусив фанатів задуматись, куди зникли її груди.

На одному зі світських заходів модель припустилась помилки при виборі вбрання.

знаменитість постала перед журналістами, прихильниками та гостями в шовковій сукні, ліф якого був перетягнуть кількома стрічками. Саме завдяки цьому пишні груди моделі повністю зникли. Крім цього, плаття додало кілька кілограмів на талії 26-річної Емілі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Шанувальники негайно відмітили цю помилку. Також вони стали підозрювати, що ідеальні форми знаменитості не є насправді ідеальними. Швидше за все, сексуальні параметри моделі – це всього лише результат роботи програми Photoshop.

Емілі Ратаковскі – американська модель британського походження. Вже у віці 14 років вона підписала контракт з модельним агентством Ford Models, поєднуючи навчання у школі та виснажливу роботу на подіумах.

Нагадаємо, Емілі в черговий раз показала своїм передплатникам серію "гарячих" фото, які за лічені години набрали більше мільйона лайків в мережі.

Емілі Ратаковскі знялася у відвертій рекламі білизни бренду DKNY. На офіційному сайті бренду опублікували фотографії та промо-ролик з супермоделлю. Згідно з сюжетом, Емілі їсть піцу і робить селфи в нижній білизні і заявляє, що така форма одягу є для неї комфортною.

Ратаковскі прогулялась по місту в одному спідньому

Як повідомляв портал "Знай.ua", американська 26-річна топ-модель і актриса Емілі Ратаковскі, яка придбала чималу популярність завдяки своїм провокаційним фотосесіям, вийшла заміж за актора і продюсера Себастіана Бер-Маккларда.