Відома американська актриса Крістен Стюарт, яка отримала славу завдяки ролі в кіносазі "Сутінки", здивувала шанувальників новим іміджем. Про це повідомляють ЗМІ.

Актриса Крістен Стюарт засвітилася на модній вечірці, яку організував бренд Chanel. Зірка була запрошеним гостем заходу, оскільки є обличчям компанії і неодноразово знімалася в рекламі популярних парфумів.

Для світського заходу зірка вибрала невдалий "лук". Так, Крістен Стюарт позувала перед камерами у білому топі і короткій спідниці. Знаменитість взяла чорні панчохи, які вульгарно визирали з-під одягу. Невдалий образ Крістен Стюарт доповнила чорною шкіряною курткою і темним макіяжем, який виглядав грубо.

За словами експертів, одяг зовсім не підходив знаменитості і виглядав досить нерозумно, оскільки актриса неабияк поправилася. Тому вихід Крістен Стюарт не обійшовся без нещадної критики. Прихильники відверто звернулися до актриси, щоб вона стежила за своїми формами і відмовилася від таких екстравагантних образів.

Фото актриси

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фото актриси

Фото актриси

Раніше, 27-річна актриса Голлівуду Дженніфер Лоуренс в одному з недавніх інтерв'ю розповіла про свої проби на роль фільму. Зірка зізналася, що вона пробувалася на головну роль Белли у сазі про вампірів "Сутінки", проте провалила прослуховування.

Нагадаємо, у свій час ця парочка отримала негласний титул найкрасивіших у Голлівуді. Після цього Роберту Паттінсону та Крістен Стюарт неодноразово приписували роман.

Крім того, скандально відоме угруповання Celeb Jihad, про яке заговорив увесь світ, пояснив, навіщо зливає в мережу оголені фото зірок.

Також, головний вампір Голлівуду, актор Роберт Паттінсон, який не так давно заявив про статус холостяка, вже встиг обзавестися новою пасією. Красунчик не втрачає часу і активно шукає нову любов.

Дивіться сюжет про актрису

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", головний вампір Голлівуду шукає нову Беллу.