У Польщі на слизькій дорозі недалеко від Перемишля мікроавтобус Ford з українцями в салоні виїхав на зустрічну смугу і врізався у велику вантажівка. Про це повідомляє nowiny24.pl.

"Поліцейські встановили, що водій "Ford", рухаючись у напрямку до Перемишля, раптово виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою з причепом", – повідомляється в заяві поліції.

За словами прес-секретаря муніципальної поліції Перемишля Магдалини Стекури, на момент зіткнення у мікроавтобусі було шестеро громадян України.

"Водій і пасажир загинули на місці. Ще четверо українців з різними травмами потрапили до лікарні. Один з них у важкому стані був транспортований вертольотом рятувальної служби", – сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також стало відомо, що українці їхали зі Старої Бирчи, де працювали на реконструкції мосту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Польщі сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода – поїзд зніс авто з українцями. Страшна трагедія сталася 27 лютого на залізничному переїзді поблизу міста Ополє в Польщі. Електричка розчавила легковик, який виїхав на колію, в результаті четверо людей загинули.

"Внаслідок ДТП загинули четверо людей. За попередньою інформацією, всі загиблі громадяни України – три жінки і один чоловік", - зазначив голова львівської громадської організації "Варта 1" Ігор Зінкевич.

Місцева поліція повідомляє, що залізничний переїзд був добре освітлений, була хороша видимість. Чому авто виїхало на рейки, зараз з'ясовують правоохоронці. Траса Ополе - Ниса була частково заблокована для руху автотранспорту.

Нагадаємо, нещодавно у Польщі сталося смертельне ДТП за участю українця, який перебував за кермом у нетверезому стані. В результаті постраждав сам водій і його пасажир загинув. Водія затримали і передали на експертизу щодо вживання наркотичних речовин. А також розшукують інших пасажирів, які на той момент знаходилися в легковику, а потім зникли з місця події.