У четвер, 8 березня, у Києві просто посеред вулиці вбили чоловіка. Злочин вчинили на вулиці Машинобудівній близько 18 години. Вбитому 40 років.

Про це повідомляє "Інформатор". Відомо, що вбитого звали Іван. За словами його товариша, Андрія, вони разом приїхали до будинку за адресою Машинобудівна, 25.

Іван поскаржився на погане самопочуття і вийшов з машини подихати повітрям. Поки Андрій припарковував машину, Іван ходив по двору. Коли водій втратив з поля зору свого товариша, він вийшов подивитись, де він. Пройшовши трохи, розглядаючись навколо, Андрій в 150 метрах від машини, біля сміттєвих баків, виявив закривавлене тіло Івана з ножем в серці.

З переляку Андрій дістав ніж і відкинув його убік, проте це товаришу не допомогло. Відповідаючи пізніш на запитання поліції, пояснив, що не пам'ятає, як витягував ніж.

За словами друзів убитого, Іван працював в сфері IT і часто позичав гроші знайомим. Дтузі припускають, що можливо хтось вирішив погасити свій борг, не розплачуючись.

Також товариш вбитого відзначив, що Іван був у куртці, але порізу від ножа на ній немає. На місці працювали поліцейські, слідчо-оперативна група та медики.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Друзі під'їхали до будинку на цьому автомобілі

Місце, де виявили тіло

Як повідомляв портал "Знай.ua", 6 березня у Києві в дворі будинку, що знаходиться на вулиці Лютеранська вбили 38-річного підприємця Сергія Захарчука. Чоловік просто йшов до машини, в той час як на нього накинулись з ножем. Бізнесмен пішов з життя в кареті швидкої медичної допомоги дорогою до лікарні.

Мотивів злочину поліція наразі не оприлюднює, проте стало відомо ряд деталей. Як з'ясувалось, вбитого, не раз звинувачували у низці кримінальних злочинів, які стосувались шахрайства з грошима. Також судове розслідування з'ясувало, що підприємець користувався підробленими документами при отримуванні великих кредитів.

Так, в 2006 році Захарчук оформив кредит в "Райффайзенбанк-Україна" на суму $ 320 тисяч. Ще одну схожу махінацію, що стосувалась підробки документів Захарчук в 2007 році провернув і з банком "ТАС - Комерцбанк", тоді він взяв суму у розмірі $ 280 тис. кредиту.

Крім того, він "кинув" свого партнера на більш, ніж $ 200 тисяч.

Чи спричинено вбивство підприємця його численними грошовими махінаціями - покаже слідство.