Білоруські військові під час навчань використовували для бронетехніки камуфляж, виконаний з газет. Таке оригінальне рішення втілили в життя з допомогою газети Міноборони республіки "Во славу батьківщини".

"Упакована" в чорно-білі аркуші газет військова техніка віддалено нагадувала кольори зимового маскування. Знімки з навчань опублікувало офіційне видання Міноборони республіки, сторінками якого й були обклеєні танки.

Читайте також: Загострення братської любові, або Лукашенко піднімає ставки

У статті зазначили, що свіжа преса на полігон надходить регулярно.

"У день відвідин нами табору слонимських гвардійців заступник командира батальйону з ідеологічної роботи гвардії капітан В'ячеслав Керусов не встигав роздавати всім бажаючим черговий номер "Білоруської військової газети. Во славу Батьківщини", - написано в публікації газети "Во славу батьківщини".

Як повідомляв сайт Знай.ua, поки всі чекали прояву путінської агресії в Прибалтиці чи Одесі, російський президент вирішив окупувати Білорусь. Таку думку висловив військовий експерт Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще