У четвер, 8 березня, в польському Перемишлі сталася кривава дорожньо-транспортна пригода. На національній автодорозі №28 автомобіль Ford, в якому їхали громадяни України, виїхав на зустрічну смугу і потрапив прямо під колеса вантажівки.



Найімовірніше, причиною стала погані погодні умови: після потепління температура знизилася і дорога покрилася льодом, що і стало причиною трагедії.



"Поліцейські встановили, що водій "Ford", рухаючись у напрямку до Перемишля, раптово виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою з причепом. У момент ДТП на дорозі було дуже слизько", - розповіла співробітниця муніципальної поліції Перемишля Магдалина Стекура.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще


На момент трагедії в салоні авто знаходилося шестеро людей. Водій і пасажир загинули на місці пригоди ще до приїзду медиків, четверо чоловік відвезли до шпиталю із серйозними травмами і пораненнями. Один з них в критичному стані, його доставляли до лікарні за допомогою вертольота рятувальної служби.



Українські заробітчани їхали із сусідньої Старої Бірче: вони працювали там на реконтрукціі моста, до місця призначення не доїхали всього півкілометра.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у Польщі сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода – поїзд зніс авто з українцями. Страшна трагедія сталася 27 лютого на залізничному переїзді поблизу міста Ополє в Польщі. Електричка розчавила легковик, який виїхав на колію, в результаті четверо людей загинули.

Місцева поліція повідомляє, що залізничний переїзд був добре освітлений, була хороша видимість. Чому авто виїхало на рейки, зараз з'ясовують правоохоронці. Траса Ополе - Ниса була частково заблокована для руху автотранспорту.

Також ми писали про те, що нещодавно у Польщі сталася смертельна ДТП за участю українця, який перебував за кермом у нетверезому стані. В результаті постраждав сам водій і його пасажир загинув. Водія затримали і передали на експертизу щодо вживання наркотичних речовин. А також розшукують інших пасажирів, які на той момент знаходилися в легковику, а потім зникли з місця події.