Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла кілька фактів про особисте життя і визнала самотність своєю музою.

Про це зірка українського шоу-бізнесу розповіла на прем'єрі музичного фільму "Інтонації".

"Моя самотність – моє натхнення. Щастя не буває багато. Ти щасливий в професії, але нещасний в любові. Іноді це можна об'єднати. Зараз це не так. Я не драматизую", – прокоментувала стосунки з чоловіками Кароль.

Щоб докладніше пояснити свій стан, співачка також виголосила вірш: "Моя човник пливе, випадкових пасажирів переправляють. Щастя так і не знайшла".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українська співачка заявила, що "це говорить про те, що в її човник іноді сідають пасажири".

Нагадаємо, раніше яких тільки образів не придумували собі на новорічні свята українські зірки. Від маскарадних костюмів до напівпрозорих суконь. Втім, найбільшою несподіванкою став наряд народної артистки Тіни Кароль. На корпоративі у столичному FREEDOM Event Hall вона здивувала всіх тинейджерским стилем. Кадрами з заходу не пізніше поділилася в своєму Instagram її близька подруга і ведуча "Світського життя" Катя Осадча.

Як повідомляв портал "Знай.uа" 21-річну студентку Львівської політехніки Ірину Новик можна випадково сплутати з відомою українською співачкою Тіною Кароль. У Львові дівчина прославилася тим, що як дві краплі води схожа на імениту артистку. Варто зазначити, що Ірина співати не вміє, проте дуже любить мистецтво. Крім того, дівчина навіть виклала в свій Instagram-аккаунт свою фотографію і фото Тіни Кароль, щоб дізнатися, чи дійсно схожа на неї. За словами Ірини, вона спеціально підбирає і колір волосся і макіяж як у зірки. Більш того, в минулому році львів'янка брала участь у конкурсі краси Міс Львів, де всі називали її "Міні-Тіна Кароль".