Представники Міністерства закордонних справ підтверджують загибель двох українців в страшній дорожньо-транспортній пригоді, що сталася в польському Перемишлі в п'ятницю, 9 березня.

Про це на своїй сторінці в Twitter повідомляє глава прес-служби МЗС Мар'яна Беца. "В результаті ДТП в Польщі 2 громадян України загинули, четверо громадян знаходяться в лікарні", - пише вона.



Спікер також додала, що консули надають всю необхідну допомогу постраждалим в страшній аварії.


Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в мережі з'явилися моторошні фото з місця події. Сьогодні на трасі Львів - Рава Руська сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: автомобіль Volkswagen Golf на чималій швидкості протаранив відбійник.

Ми також писали про те, що в неділю, 4 березня, в Чехівському районі Підмосков'я снігоприбиральна машина зіткнулася з рейсовим автобусом. В результаті дорожньо-транспортної пригоди одна людина загинула і троє постраждали.

Також ми писали про те, що правоохоронці Львівщини затримали жінку-водія, яка скоїла смертельну ДТП і зникла з місця події. Відзначається, що 1 березня, на трасі поблизу села Малехів збили 38-річного чоловіка, уродженця Хмельницької області та залишили помирати на дорозі.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", в справі обвинуваченої Олени Зайцевої, яка в жовтні збила натовп пішоходів, знайшли лазівку. Нові дані експертизи свідчать про те, що другий фігурант справи Геннадій Дронов може уникнути відповідальності.

Нещодавно в Польщі сталася смертельна ДТП за участю українця, який знаходився за кермом в нетверезому стані. В результаті постраждав сам водій і загинув його пасажир. Водія затримали і передали на експертизу щодо вживання наркотичних речовин. А також розшукують інших пасажирів, які в той момент знаходилися в легковику, а потім зникли з місця події.