Небувалий ажіотаж у Броварах, з нагоди концертів Олега Винника, який за два дні на Льодовій арені зібрав близько 10 тис. глядачів, – чергове свідчення всенародної любові до співака.

Квитки на виступ співака 8 березня були розкуплені в перші 2 тижні після старту продажів. В зв'язку з цим менеджмент артиста прийняв рішення зробити додатковий концерт. Організатори продумали все до дрібниць: розміщення стільців, гардероб, проходи, щоб публіка відчувала себе максимально комфортно.

Зал надав виконавцю теплий прийом: бурхливі овації, сотні букетів і зізнань у коханні. Свій перфоманс Винник почав з ліричного треку "Лише ти одна". Наступні 3 години артист радував публіку різноманітністю стилів і жанрів, влаштувавши справжній вечір сюрпризів. На ряду з мегапопулярними сьогодні хітами "Вовчиця", "Полон", "Ніно", "Як жити без тебе", співак виконав свої старі, але не менш улюблені шанувальниками треки: "Заметіль", "Як ти там", "Нецілована". А також представив перші плоди двомісячної роботи на студії – нові композиції: душевну "Передчуття", живу і мелодійну "Ти в курсі".

Пісня "Ти в курсі" стане головною в новому концертному турі виконавця, який стартує в кінці травня і охопить найбільші майданчики, а також більше десяти стадіонів країни. Завершиться турне 7 листопада грандіозним концертом у столичному Палаці спорту.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа"у селищі Турійськ Волинської області пенсіонерки роблять зарядку під пісні українського співака Олега Винника.

Щодня о 10 ранку жінки з Турійського територіального центру соцобслуговування, роблять лікувально-профілактичну зарядку, щоб "привести своє тіло в тонус і набратися бадьорості на весь день".

Український співак, улюбленець мільйонів жінок Олег Винник напередодні Міжнародного дня жінок презентував своїм прихильницям ще одну порцію насолоди. На офіційній сторінці співака в соцмережі відбулася презентація релізу авторської пісні.

новий трек співака розповідає про стосунки "з перчинкою", грайливі моменти і божевільні вчинки. Як зазначив сам Олег Вінник, в житті часто трапляється так, що непрості відносини переростають у пристрасну любов.