Недовгим був термін перебування у тюрмі італійця Стефано Бріцці, засудженого британським судом за вбивство свого партнера, констебля Гордона Семпла, під час сексуальних утіх та намагання заховати сліди злочину.

51-річний Бріцці, котрому присудили довічне ув'язнення, помер у камері в'язниці Белмарш, передає ВВС.

Його смерть підтвердило і міністерство юстиції, але причина, чому так різко обірвалося життя чоловіка, не називають.

Зі своєю майбутньою жертвою Бріцці познайомився через мобільний додаток для гей-знайомств Grindr. Він запросив 59-річного Семпла до себе додому. Перед тим, як зайнятися сексом, пара накачалася наркотиками. Під час статевого акту вони вдавалися до елементів БДСМ та еротичної асфіксії, під час якої поліцейський несподівано помер.

Читайте також: Дніпровські копи зімітували убивство бізнесмена

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Замість того, аби відразу повідомити про те, що сталося, правоохоронців, італієць вирішив позбутися тіла убитого коханця. Він вирішив розчинити його у сірчаній кислоті. Бріцці розчленував тіло гордона і поскладав шматки у ванну з кислотою.

На неприємний запах з квартири італійця поскаржилися сусіди. Коли поліція приїхала на виклик, то побачила жахливу картину.

На суді Стефано намагався переконати присяжних, що вбивство було випадковим, але йому не повірили.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", "овідіопольський різник", який обезголовив молоду жінку і її дворічну дитину, наклав на себе руки в Одеському СІЗО.