На наших дорогах яких лише автомобілів ми не бачили. Жителів Хмельниччини веселить щодня їх герой радянського автопрому – відтюнінгована "копійка". Семиметрова химера роз’їжджає вулицями Шепетівки.

Про це повідомляє ТСН.

Семиметрового "красеня" змайстрували брати-роми.

Брати втілили свою давню мрію - зробити циганський лімузин. 35-річний "Ваз 2101" переробили у семиметровий лімузин помаранчевого кольору з панорамним дахом і шкіряним салоном. Всередині дизайн також нагадує, як в лімузині. Є міні-барна стійка з бокалами, столик та навіть "сейф" на замку. Розміститися у такому авто спокійно можуть десять чоловік.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Якщо розібрати його по запчастинах, то всередині мало, що нагадує про первинне походження авто. Двигун поставили від "Ниви", раму від Джипа. Передні сидіння від - BMW.

Загалом тюніг обійшовся в 10 тисяч доларів.

Виготовляли його майстри в автосалоні Черкас кілька років. На перетворення "Жигулів" на таки чудернацький лімузин пішов не один тиждень та навіть місяць. Майстрували його кілька років.

"Вона ексклюзивна. Таких машин більше ніде немає. Така "копійка" одна по всій Україні. Це – циганський лімузин", - вихваляється один з власників автівки.

Дивіться, що вийшло з-під рук майстра

Як повідомляв портал "Знай.ua", депутати ВР вигадали спосіб, як легалізувати євробляхи.

Також ми писали, що парламент змінив правила транзиту для автомобілів з європейською реєстрацією. Тепер не потрібно в обов'язковому порядку мати сертифікат підтвердження відповідності екологічним стандартам, який раніше необхідно було показати при ввезенні автомобіля в країну і під час держреєстрації. Однак такий сертифікат все одно потрібно надати на внутрішній митниці під час митного оформлення автомобіля.

ЗМІ повідомили про смерть київського пенсіонера, якого днями збив автомобіль із президентського кортежу Петра Порошенка. Аварія сталась у центрі Києва. За попередніми даними, 80-річний дідусь намагався перейти дорогу на заборонений знак регулювальника. Постраждалого с серйозними травмами доставили о лікарні і за два дні він помер.