Зірка зустріла жіноче свято у найгіршому настрої. Оля Полякова на своїй сторінці в Facebook показала, яким виявився ранок 8 березня та що її змусило брудно лаятися у такий світлий день.

Українська співачка, головна блондинка країни Оля Полякова на собі відчула "піклування" столичної лади про українців та їх добробут. Артистку довели комунальник та столичний ЖЕК до сказу. Полякова показала, на що перетворилась її квартира через дірявий дах, який нікому відремонтувати.

У дорогій квартирі знаменитості стався черговий "потоп" - дірявий дах тече і весь талий сніг просочується до неї у помешкання.

Співачка показала свою квартиру та "свіжий" дорогий ремонт у ній, який вона зробили буквально минулого літа. До слова ця краса обійшлась їй у 200 тисяч доларів.

"8 березня сьогодні н задалось ні х…на. Тому що у мене в черговий раз тече дах… до кого звертатися? До мера? До кличків? До Порошенка? Тому що ЖЕК не працює… Щороку я звертаюсь до ЖЕК і щоразу мене посилають на…",- сказала вона.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Полякова розповіла, що неодноразово зверталась зі скаргами до відповідних служб, проте жодної реакції, а тим більше дій вона не бачить. І так, за словами жінки, вже триває 10 років.

"Будь ласка не вітайте мене з 8 дибільним березня. Тому ось що я маю на свято…", - додала вона.

Також Полякова поскаржилась і на своїх сусідів, які паркують авто, де їм заманеться. Автомобілі заважають розчищати сніг та просто отруюють життя співачці.

Шанувальники у щоці від почаченого. Дехто підтримав зірку, проте знайшлося і чимало критиків.

Більше ви побачити на відео

Posted by Оля Полякова on Wednesday, 7 March 2018

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ольга Полякова рознесла Євробачення в пух і прах. Співачка розповіла чому ніколи не буде брати участь у подібних шоу.

Нагадаємо, у Києві власник авто, яке припаркував у недозволеному місці, потрапив на кругленьку суму. На автівку впала купа снігу з даху будівлі, під якою стояв автомобіль. Водій просто проігнорував табличку з написом "Небезпечна зона", що знаходилась поруч.