Бої між силовиками і талібами тривали кілька годин і закінчилися під ранок 9 березня. В результаті нападів загинули десять поліцейських і сім солдатів. Про це повідомляє Deutsche Welle.

В Афганістані бойовики радикального ісламістського руху Талібан напали на чотири контрольні пости поліції і армії - загинули 17 силовиків. Напади сталися увечері в четвер, 8 березня, у провінції Тахар на півночі країни.



Бої між силовиками і талібами тривали кілька годин і закінчилися під ранок 9 березня. В результаті нападів загинули десять поліцейських і сім солдатів.

Зазначається, що в останні місяці таліби майже кожен день уночі нападають на пости служб безпеки в різних провінціях Афганістану.

Нагадаємо, унаслідок вибуху в Кабулі 2 березня загинули чотири цивільних.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", 24 лютого в афганській провінції Фарах таліби напали на військову базу, в результаті наступа загинули 18 солдатів. Про це повідомляє Міністерство оборони країни.

Відомо, що напад на урядову військову базу стався 23 лютого на заході країни.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Велика кількість талібів атакували армійський форпост, і ми втратили 18 солдатів, ще двоє отримали поранення", – заявив прес-секретар афганського Міноборони Давлат Вазірі.

Нагадаємо, 27 січня в урядовому районі Кабулі пролунав страшний вибух. В теракті 158 осіб отримали поранення, при цьому загинуло менше 95 осіб.

Рух "Талібан" узяв на себе відповідальність за теракт. На підтвердження своїх слів представник руху опублікував фотографію після вибуху в центрі афганської столиці. У заяві зазначено, що метою терористів був поліцейський відділок і що в результаті теракту постраждали близько 80 поліцейських.

Відмітимо, 24 січня кривавий теракт сколихнув лівійське місто Бенгазі. В результаті чого десятки людей загинули і понад 70 осіб отримали поранення.

Як стало відомо, два заміновані автомобілі з інтервалом в 30 хвилин вибухнули біля найбільшої мечеті Бенгазі в момент, коли віруючі виходили після молитви.

Повідомляється, що другий вибух прогримів після того, як на місце приїхали медики і силовики. Він пошкодив машину швидкої допомоги і привів до ще більшої кількості жертв.