В управлінні патрульної поліції Львівської області розповіли, що сьогодні, 9 березня, вже перед завершенням зміни екіпаж патрульної поліції 2-го батальйону – Олександр Савицький і Руслана Бойко – вирішили заїхати в район Лисої Гори в кінці вулиці Довбуша. Вийшовши з автомобіля, почули крики про допомогу. Інспектори, включивши ліхтарики, пішли на звук. На схилі гори вони побачили чоловіка, який лежав на снігу, а поруч сиділа жінка.

«Чоловік повідомив, що вони вирішили прогулятися на вершину гори, а коли спускалися, то він послизнувся і невдало упавши, зламав ногу. У такому стані він лежав уже півгодини. Супутниця викликала швидку допомогу, проте, як з'ясувалося, надала неправильну адресу медикам. Оскільки мобільний зв'язок там був поганий, лікарі не змогли зв'язатися з ними», - поінформували в управлінні патрульної поліції.

Копи викликали швидку знову. Один з них пішов назустріч медикам. На виклик приїхали три жінки, надали першу допомогу, наклали шину. Інспектори поклали на носилки чоловіка і почали зносити з крутого схилу. Поруч проходили два працівники приватної охорони і теж прийшли на допомогу. 35-річного чоловіка занесли в карету швидкої та побажали якнайшвидшого одужання.

Усе це повідомили на сторінці управління патрульної поліції Львівської області в Facebook і опублікували фото з місця події.

Дивіться: у Львові змінили керівництво патрульної поліції

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", українок дивом врятували від іноземного работоргівця. Трьом дівчатам була уготована незавидна доля. У понеділок ввечері, 26 лютого, в київському аеропорту "Жуляни" співробітники Головного управління Національної поліції по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми разом з прикордонною службою затримали 47-річного іноземця, який збирався продати трьох українок в сексуальне рабство.

Дівчата вже готувалися до відльоту в Іспанію. Злочинцем виявився громадянин Болгарії. З потенційними жертвами знайомився в соціальних мережах, ненав'язливо цікавився фінансовим становищем жінок, а пізніше пропонував працевлаштування на Канарських островах, причому панянки прекрасно знали, навіщо туди їдуть.