9 березня терористи три рази порушували перемир'я, в результаті чого один український військовий загинув, ще один - отримав поранення.

Як передає штаб АТО в Facebook, на луганському напрямку противник вів вогонь зі стрілецької зброї поблизу Станиці Луганській

На донецькому напрямку бойовики двічі застосовували стрілецьку зброю. Вони обстріляли зміцнення українських захисників в районах населених пунктів Авдіївка і Водяне.

Бойовики біжать з Донбасу

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ворожий снайпер убив нацгвардійця Юрія Луговського. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ. Зараз вже відомо, що Юрію було 23 роки, він з Червонограда Львівської області.

З перших днів війни пішов добровольцем на фронт, воював під псевдонімом Барет. Був активним учасником Революції Гідності, брав участь в боях за Іловайськ. За інформацією представника штабу АТО, ще один військовий сьогодні отримав поранення. Його доставили в лікарню. Минулої ночі зі стрілецької зброї терористи обстріляли позиції українських захисників у Водяному, що в околицях Маріуполя. Також під вогонь потрапили захисники Авдіївки.

Крім того повідомляється, що за минулу добу, 8 березня, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики тричі порушували режим тиші, наплювавши на домовленості Тристоронньої контактної групи про безстрокове припинення вогню. Під час обстрілу однієї з позицій Збройних Сил загинув український воїн.

Крім того, на території окупованого Донецька стався вибух гранати, в результаті чого загинули дві людини. Ще шестеро отримали травми різних ступенів. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на заяву представника окупаційної адміністрації Кіровського району Донецька.

За його словами, внаслідок вибуху гранати двоє людей загинули, шестеро постраждали. Решта подробиць бойовики поки не коментують. Також невідомо, за яких обставин стався вибух, і хто загинув і постраждав.