Президент США Дональд Трамп показав своїм конгресменам гру, на якій відбувається масовий розстріл в московському аеропорту.

Про це повідомляють росЗМІ.

Наразі вже відомом, що зустріч пройшла в Білому домі в закритому для преси режимі.

Трамп показав нарізку з відеоігор, в яких гравцеві пропонується розстрілювати, забивати і катувати інших персонажів, і запитав, наскільки, на думку оточуючих, це жорстоко.

Серед іншого, на відео присутні кадри з гри Call of Duty: Modern Warfare 2, за сценарієм якої гравець розстрілює пасажирів в московському аеропорту (сцена вирізана в російській локалізації).

Разом з тим варто відзначити, що колишні та чинні британські високо посадовці закликали ввести санкції проти Росії через отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля. Зокрема, вони хочуть заморозити активи російських олігархів, наближених до президента РФ Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зокрема, міністр внутрішніх справ Амбер Радд вже попередила, що Росія зіткнеться з "сильними" наслідками, якщо вона виявиться причетною до нападу на Скрипаля.

Британська влада може взяти приклад з адміністрації Трампа. У січні Міністерство фінансів США опублікувало список "друзів Путіна", проти яких ввели санкції через втручання в американські вибори. До списку увійшли 114 високопоставлених діячів уряду президента Путіна та 96 олігархів. Принаймні п'ять осіб у цьому списку мають міцні зв'язки з Англією.

Зокрема, це власник футбольного клубу "Челсі" Роман Абрамович та один з власників "Арсеналу" Алішер Усманов. Також мова йде про Аркадія Ротенберга, якому минулого місяці не вдалося залишитися інкогніто після судової тяганини у Лондоні з його колишньою дружиною за гроші.

Четвертий олігарх - Олег Дерипаска, який минулого року розмістив на Лондонській фондовій біржі акції енергетичного гіганта En+ . Ще один у цьому списку – олігарх Володимир Потанін, який зараз судиться у Лондоні з Дерипаскою через частку у гірничодобувній фірмі "Норильський нікель".

Більше того у Міністерстві закордонних справ Великої Британії розглядають список російських дипломатів для визначення потенційних кандидатів на вислання з країни.

Британський уряд також закликають схвалити "закон Магнітського", який би дозволяв заморожувати активів російських чиновників, звинувачених у порушенні прав людини. Деякі британські політики закликають бойкотувати чемпіонат світу з футболу, який цього року відбудеться у Росії.

Отруєний Скрипаль до останнього співпрацював з британською розвідкою.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Путін набрехав американцям з три короби й оком не повів.