Як відомо, сьогодні кожен виробник намагається збільшити модельний ряд. У підсумку вибір автомобілів за типом та класами досить великий.

Пропонуємо придивитися до цих моделей авто. Адже, на нашу думку, ці красуні актуальні для українських доріг як ніколи!

Звичайно ж це має бути кросовер. Адже їх популярність зростає величезними темпами навіть в країнах з хорошими дорогами, а для нас це взагалі головний клас автомобілів, пише autocentre.ua.

Також, всім симпатичні спортивні автомобілі. Це завжди круто, коли у тебе потужний двигун, розгін до сотні за пару секунд і зі світлофора ти завжди їдеш перший.

Однак, таких машин вже повно: BMW X1,2,3,4,5,6 і скоро 7, Porsche Cayenne і Macan, Audi Q3,5,7. Для найособливіших є навіть Alfa Romeo Stelvio і її цілком можна купити в Україні. Так, ви будете праві. Тому це має бути купе!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наприклад, купе Lamborghini Urus, показаний на днях Range Rover SV Coupe, BMW X2, X4 і X6. Навіть серед відносно бюджетних машин є купе Mitsubishi Eclipse Cross.

Тому варто придивитися не до чотирьох - або пятидверного авто, а до справжнього класичного купе. А для оригінальності його можна зробити средньомоторним. Щоб автомобіль дійсно був інноваційним і унікальним. Але навіть такі машини вже розробляли, причому давно.

Відзначимо концепт Mazda TD-R – средньомоторна компонівка, постійний повний привід, регульована по висоті підвіска, а в додачу двері типу "крило чайки"... І це диво зробили в 1989 році.

Також були і серійні, але лише умовно. Ось хто дійсно випередив свій час – Mega Track.

Крім того, радимо спортивне купе з дванадцятициліндровим мотором від Mercedes-Benz S600 розташованим в базі, повний привід та кліренс регулюється в межах від 220 до 320 мм. На доведення ходових якостей витратили трохи менше 10 років, та багатьма машина досі вважається еталонною. Залишатися максимально стійким в поворотах цьому королю будь-яких доріг допомагає ширина – цілих 2,5 метра! Однак, таких машин зробили всього 9 – на всіх не вистачить.

Так що рекомендуємо автогігантам задуматися – попит на такі точно буде, як мінімум серед багатіїв у країнах з поганими дорогами. Тільки тепер це має бути електромобіль або хоча б гібрид.

Електромобіль Volkswagen I.D. Vizzion

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.uа" писав про те, що 7 березня на автосалоні в Женеві німецька компанія Volkswagen представила концепт електромобіля майбутнього, здатний їздити без участі людини. Новий електромобіль Volkswagen I. D. Vizzion позбавлений звичних органів управління і навіть приладової панелі.