У Кремлівському палаці днями відбулося шоу російського художника і модельєра Валентина Юдашкіна. Святкування талановитого митця відвідало дуже багато відомих артистів. Ані Лорак, звичайно ж, була присутня на заході улюбленого кутюр'є.

Кароліна одягла на святкове шоу сексуальне плаття з відкритою спиною. Фото вечірнього образу відразу ж з'явилося на її сторінці в Instagram, і шанувальники розсипалися в похвальних коментарях і компліментах.

Але мережу зацікавило зовсім інше фото, де Лорак інтимно позує з Сергієм Лазарєвим, який обіймає її за талію. Зірки помічені разом не вперше, але обоє стверджують, що між ними виключно дружні стосунки. Вони знайомі вже багато років, але чи є в цьому і любовний підтекст - поки невідомо.

Виступ Ані Лорак з піснею "Новий колишній" на святковому вечорі знаменитого модельєра, можна подивитися на відео.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", концертне шоу продажної української співачки Ані Лорак, яке відбулося в Москві і Санкт-Петербурзі, висміяли російські ЗМІ назвавши його "безглуздим і занадто вигадливим". Рознесла в пух і прах виступ Лорак видання MK.Ru.

"Якщо говорити на тему глибинних смислів, то, можливо, їх-то якраз і не вистачало незрівнянно-барвистого, супертехнологичному шоу "Діва", - зазначають журналісти.

Також портал повідомляв про те, що відомий російський артист Сергій Лазарєв не зможе відвідати 3 березня концерт своєї подруги з України Ані Лорак. Втеча до окупантів співачка підготувала грандіозне шоу "Діва" в Москві. Але у Лазарєва інші плани, він поспішає на мітинг в підтримку президента РФ Володимира Путіна.