Чоловіки, ми добре до вас ставимося. Чесно. Але деякі ваші звички доводять до оповіді. Будь ласка, не треба так.

1. Сильно напиватися

Ви ввалюється додому під ранок, голосно закриваєте двері, голосно роззуваєтесь, голосно йдете в туалет. Чорт візьми, в такі моменти ви все робите голосно, навіть дихайте. Наступного разу закінчіть випивання на пару-трійку бокалів раніше. Прийти напідпитку - нормально, але надерти до стану тварини - зовсім інша справа.

2. Вважати, що приготування їжі - жіноче заняття

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Хлопці, ну серйозно, руки у вас на місці, мізки теж. Та й плиту вам напевно доводилося раніше бачити. Так чому ви вважаєте, що готувати повинні тільки ми?

Хоча б зрідка вам під силу зробити що-небудь самостійно. І так, ось сюрприз - для кулінарних подвигів потрібні час і сили. Подумайте про це на дозвіллі, перш ніж кожен божий день відправляти нас до плити.

3. Пялитись на інших жінок

Ми не сліпі, якщо що. І ми прекрасно помічаємо, коли ви в черговий раз захоплено розглядаєте симпатичну офіціантку. Будьте люб'язні, робіть це не настільки явно. Або хоча б ненадовго відведіть погляд від її грудей. Щиро дякую.

4. Говорити виключно про себе

Деякі чоловіки так захоплені власною персоною, що хочеться відважити їм доземний уклін, коли вони спромагаються поговорити про щось ще. Надмірна любов до себе і впевненість, що все мріють дізнатися, як у вас справи, - так собі звички.

5. Залишати в раковині брудний посуд

О так, ваша супутниця просто без розуму від тарілок з залишками трапези і кухлів, в яких киснуть чайні пакетики. Ходять чутки, що якщо чоловік помиє посуд, нічого страшного з ним не станеться.

6. Не ходити з нами за продуктами

Говоріть, що ненавидите шопінг? Не проблема, ми і самі доту додому важкі пакети. Тільки не дивуйтеся потім, що в цих пакетах немає вашої улюбленої їжі.

7. Колупати в носі

Не в носі, так в вусі або в зубах - приємніше цей процес не стає. Заради всього святого, займайтеся подібними дослідженнями наодинці з собою. І здобиччю пупкового збору теж.

8. Залишати волосся на милі

Плювати, звідки вони беруться. Можна як-небудь так зробити, щоб їх там більше не було?

Як раніше передавав портал "Знай.ua", європейські фахівці сайту знайомств Match провели дослідження за участю 5 тисяч самотніх чоловіків і жінок, щоб зрозуміти, яким має бути ідеальне перше побачення.

Так, вчені виявили помилки, які потенційна пара робить під час близького знайомства.