У суботу, 10 березня, президент України Порошенко заявив, що раніше обіцяний інтернет 4G з'явиться вже в 2018 році.

Однак, за словами Порошенка, з'явиться зв'язок четвертого покоління далеко не скрізь, а тільки "у більшості обласних центрів". В українській столиці президент чекає 4G "вже через кілька місяців", пише Politeka.

“Планується, що в 2018 році в абсолютній більшості обласних центрів мобільні оператори запустять зв'язок 4G. Сподіваюся, що в Києві зв'язок четвертого покоління з'явиться вже через кілька місяців", – написав глава держави.

Варто відзначити, що користувачі соціальної мережі Facebook "оцінили" конкретику президента по заслугах, іронічно назвавши її черговою перемогою.

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко офіційно заявив, що готовий знову йти на наступні президентські вибори в якості кандидата. Про це він заявив під час закритої зустрічі глави держави з українськими блогерами та журналістами.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Говорить (Порошенко - Ред.), що вірить у перемогу на наступних президентських. Очікувано, але насмілюся припустити, що дійсно впевнений в собі і розглядає цей варіант, як найбільш ймовірний, хоча і допускає можливість провалу. Особисте враження", - зазначив кореспондент Віктор Трегубов на Facebook, який був присутній на заході.

Раніше інформаційний портал "Знай.иа" повідомляв, що така амбіція України на шляху до НАТО – отримання Плану дій щодо членства. Про це заявив президент України Петро Порошенко, вітаючи визнання Північноатлантичним альянсом прагнення до набуття Україною повноцінного членства в організації.

"Вітаю важливе довгоочікуване і логічне рішення НАТО підвищити рівень амбіцій України щодо Альянсу. Наша наступна амбіція – План дій щодо членства для України. Саме цьому було присвячене мій лист до Єнса Столтенберга в лютому 2018 року, де з посиланням на статтю 10 Договору про заснування НАТО мною було офіційно задекларовано прагнення України стати членом Альянсу. Тиха дипломатія по просуванню наших принципових позицій, про що домовилися з нашими партнерами, дає свої вагомі результати", - повідомив він.