Жителя Перу Рубена Валера Корнехо (Ruben Valera Cornejo) заарештували за підозрою у вбивстві своєї дружини. Пара вирішила скористатися мінометним снарядом в якості секс-іграшки, через що жінка померла.

Про це повідомляє Daily Mirror.

Боєприпас служив прикрасою будинку. Як розповів поліції Корнехо, він випив з дружиною спиртного, після чого вона попросила його використовувати який-небудь предмет як секс-іграшку.

Чоловік вибрав снаряд, довжина якого становить 16 дюймів, а ширина - 2,4 (40 і 6 сантиметрів). Подальше перуанець не зміг згадати, тому що заснув. Він виявив дружину без свідомості, коли прокинувся.

Правоохоронці, які прибули на місце події, виявили снаряд в сумці з іншими інтимними іграшками - на ньому були кров і лобкові волосся. Крім того, були знайдені болезаспокійливі.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що раніше повідомлялось про скандальний висновок вчених які заявили, що секс-роботи можуть становити небезпеку для людей. До такого висновку, зокрема, дійшов експерт з кібер-безпеки доктор Нік Патерсон. Можливість взлому сексуальних іграшок хакерами створює значні ризики для користувачів подібних пристроїв.

Вже сьогодні, багато секс-роботи мають вагу подібну до людської і здатні виробляти складні маніпуляції з різними предметами. Крім того, після нетривалої взаємодії з конкретним користувачем вони отримують максимально точну інформацію про нюанси його анатомії, здоров'я та вразливі місця.

Він каже, що від таких роботів люди менше всього будуть очікувати агресії, і цим зможуть скористатися зловмисники. Прогнози Патерсона йдуть у майбутнє, коли технологія стане доступнішою. Якщо вірити йому, то з'явиться ще одна область, звідки ШІ зможе атакувати людство. А творцям роботів пора переконатися, чи будуються їхні роботи у відповідності з Трьома головними законами робототехніки.

Розвиток суспільства спричиняє появу нових проблем, яких раніше не було. Вже зараз є думка, що наступна сексуальна революція буде технологічною. VR, роботи і ШІ повністю змінять уявлення людини про сексуальні стосунки. Це буде стосуватися не тільки безпосередньо самого сексу, але і підбору партнерів: від живих до механічних і зовсім віртуальних. На цьому тлі кіберзагрози стануть ще більш відчутними. Вони почнуть впливати на самі інтимні аспекти життя людини.

Раніше про те, що роботи та ШІ можуть стати небезпечними для людства говорив підприємець Ілон Маск.

За його уявленням, тільки в симбіозі з ШІ людина зможе комфортно існувати і розширювати свої здібності. Нещодавно він заявив, що розвитокШІ може призвести до Третьої світової війни. Стівен Хокінг також не впевнений остаточно щодо ШІ: він може стати як кращим, що траплялося з людством, так і привести до катастрофи.

У Чернігові пограбували секс-шоп: замість грошей грабіжники виносили інтимні іграшки.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відомого актора знайшли мертвим після звинувачень в домаганнях.