9 березня, в п'ятницю, на телеканалі СТБ стартувало шоу "Холостяк". Найзавиднішим нареченим країни став Рожден Анусі - талановитий співак і композитор. Вже на першій зустрічі між дівчатами почалася серйозна боротьба за серце холостяка.

Про це пише Clutch.

Проект "Холостяк" - шоу, яке змінює життя людей. 25 дівчат вирушають на пошуки свого щастя, не знаючи, хто їх очікує на пункті призначення. У цьому сезоні на них чекала зустріч зі справжньою зіркою - співаком Рожденом. Це перший зоряний сезон "Холостяка".

Усі дівчата намагалися якось виділитися і сподобатися Рождену. Хтось дарував незвичайні, іноді, навіть дивні подарунки, хтось радував теплими словами і граціозними рухами. Одна з дівчат зважилася вкрасти холостяка у всіх, чим і заслужила троянду першого враження. Кожній з дівчат головний герой намагався приділити увагу, а в кінці подарував романтичну пісню і дівчата закохалися в нього остаточно.

Не обійшлося і без несподіванок. Галя і Римма приїхали на зустріч у весільних сукнях. Даний вчинок збентежив Роджена і після він зазначив, що весільний наряд – щось особливе та індивідуальне, дівчатам не варто одягати його в перший вечір.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Одним з найефектніших і несподіваних став вихід Насті. Дівчину буквально винесли на руках чоловіки, а її образ неймовірно здивував холостяка. Яскрава блондинка була повністю покрита золотистою фарбою, а пікантні частини тіла прикривала червона білизна. Рожден запросив її на тет-а-тет. І на другій хвилині розмови було якесь розчарування, адже Настя зізналася, що зустрічалася з двома чоловіками...

За результатами першого випуску, троянди отримали такі учасниці:

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", головним героєм шоу Холостяк 8 сезон став Рожден Анусі. Хто він? Як став таким знаменитим співаком? З ким у нього раніше були романи? Все це буде можливість дізнатися подивившись відео. А також свій коментар з приводу нового холостяка дала керівник проекту Ганна Калина.

Також портал повідомляв про те, що прем'єра восьмого сезону шоу "Холостяк" схвилювала глядачів, які активно обговорюють головного холостяка країни Рождена Анусі і сам проект. Багато глядачки почали обговорювати зовнішній вигляд популярного співака, його манеру одягатися і поведінку. "Слащавенький холостяк. Шкода його".

Зокрема, багато телеглядачі зазначили, що нинішній герой шоу розчарувала їх своєю поведінкою та манерою одягатися. Крім того деякі телеглядачі не сподобався голос співака.