Думаєш, якщо тобі вже за тридцять, а штампа в паспорті досі немає - це біда? Не засмучуйся, така проблема не в тебе однієї!

Наомі Кемпбелл

Вік: 47 років

Кайлі Міноуг

Вік: 49 років

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шарліз Терон

Вік: 42 роки

Вайнона Райдер

Вік: 46 років

Патрісія Каас

Вік: 51 рік

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", однією з головних причин розставання Дженнифер Еністон і Джастіна Теру стала голлівудська актриса Наомі Уоттс. Про це повідомляє People. Так, за інформацією інсайдерів, ще в січні минулого року відносини між Еністон і Теру стали дуже напруженими. Актриса була засмучена, побачивши фотографії з однієї з вечірок у Нью-Йорку, на якій були присутні її чоловік та 49-річна актриса Наомі Уоттс.

Також портал повідомляв про те, що голлівудська актриса і модель Анджеліна Джолі нещодавно повернулася з Європи. Там вона брала участь у прес-конференціях, а також обговорювала проблеми сучасних жінок. У Лос-Анджелесі папараці вдалося мережу актрису разом з 13-річною дочкою Шайло і 11-річної Захарою, коли ті насолоджувалися відпочинком. Про це повідомляють ЗМІ.