Український артист Андрій Данилко розповів про стосунки зі своїм батьком Михайлом Данилко в ефірі програми "БАЦМАН" на каналі "112 Україна" .

"Тато був у в'язниці. Не у в'язниці – а як це називалося, коли пив багато? Туди люди потрапляли, які, м'яко кажучи, любили випити. Він влаштовував дебоші, саме по п'яній лавочці", – сказав артист.

На питання: "Бив маму?" Данилко відповів: "Було таке".

"Тверезий – він був абсолютно нормальною людиною. Складними були відносини. І ось – я в піонерському таборі. Підходить якийсь чоловік. Він каже: "Андрюша, це ж я, твій тато". А я його не впізнав, уявляєш! Він приїхав мене забирати з табору. І я біжу по доріжці, теж – як в кіно, до вожатої: "До мене приїхав тато!" Я всім брехав, що мій тато – професор", – розповів музикант.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За словами Данилка, у нього немає жодної фотографії з батьком.

"Взагалі жодної. Ми їдемо додому, він привозить мене... Мені було дев'ять приблизно. Або 10. Потім він помирає. Я пам'ятаю похорон. І як всі люди дивилися: "Заплаче чи не заплаче?" Тітки якісь. Я, звичайно, не заплакав", - сказав Данилко.

Співак також розповів, що смерть батька допомогла йому співпереживати артистам.

"Прийшов у школу. Мені сказали читати вірш Пушкіна "Зимовий вечір". Він досі мій улюблений. "Вечір, ти пам'ятаєш, хуртовина злилася..." Я читаю цей вірш, а перед очима все пливе. І така мертва тиша була в класі. Мені здалося, всі відчули енергетику співпереживання. Для мене досі найважливіший момент у виступі артиста: я їм співпереживаю чи ні. Для мене тоді показник, якщо я це відчуваю", – розповів артист.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", член журі Нацвідбору на Євробачення 2018 і популярний артист Андрій Данилко розповів, чому кілька років тому припинив відносини з рідною сестрою.

Артист зізнався, що його рідна сестра Галина заявила в поліцію, звинувативши його у викраденні племінника.

"У нас завжди були добрі стосунки. Але потім у неї стався "заскок". У мого племінника Вані, відчуваю, якась проблема зі здоров'ям. І оскільки Галя з людьми неврівноважена, відразу шукає ворогів і починає скандалити, я його взяв і поклав у лікарню на обстеження. Але їй не сказав в якій лікарні, щоб вона не нашкодила Вані", - розповів Данилко.