Прес-центр головного управління ДСНС у Дніпропетровській області повідомляє, що у Павлоградському районі сталася смертельна аварія. Відомо, що загинуло 3 людини.

Дзвінок по лінії "101" надійшов сьогодні, 11 березня, 06:57. ДТП сталося на 295 км траси Київ-Луганськ-Ізварине, неподалік від села Богуслав.

Прибулі на місце рятувальники виявили, що в результаті зіткнення вантажівки Mercedes "М'ясний комбінат" з автомобілем ВАЗ 2112 виникла пожежа. Обидві машини були знищені вогнем.

В результаті ДТП загинуло 3 людини, ще 3 постраждали. На даний момент вони госпіталізовані в 4 центральну міську лікарню. Особи загиблих і постраждалих встановлюються. Причини аварії розслідує поліція.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Нагадаємо, раніше в селі Ременов на автодорозі Львів-Радехів-Луцьк Львівської області сталася дорожньо-транспортна пригода: від причепа вантажівки під час руху відлетіло колесо і вбило жінку, яка стояла на зупинці громадського транспорту.

Про це повідомляє відділ комунікації місцевої поліції.

"Від причепа вантажного автомобіля "Мерседес" під час руху відлетіло колесо. Воно спричинило тяжкі тілесні ушкодження жінці, яка стояла на зупинці громадського транспорту. Потерпіла, 41-річна місцева мешканка, померла до приїзду лікарів швидкої медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в четвер, 8 березня, на Закарпатті прокурор Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури Дмитро Гримут, будучи за кермом Renault Logan, не впорався з керуванням і зіткнувся з металевою огорожею і залізобетонною опорою. В результаті дорожньо-транспортної події 20-річна пасажирка машини загинула на місці аварії.

Варто зазначити, що попередня медекспертиза показала, що Дмитро Гримут був абсолютно тверезий. Крім того, ще одна 25-річна пасажирка Renault Logan госпіталізована. Як з'ясувалося, інцидент стався вночі у четвер, 8 березня в селі Репинне Міжгірського району, проте, це стало відомо тільки в суботу, 10 березня.