Кілька ям утворилося на з'їзді з Північного мосту на проїжджій частині. Всі скаржаться на цю ділянку дороги, так як проїхати її "без пригод" майже нікому не вдається.

Водії часто пробивають собі колеса через цю дірку в асфальті. Співробітники прилеглої заправки розповідають, що тільки за минулу ніч, 11 березня, тут постраждали 12 автомобілів. Про це Інформатор повідомляє з місця події.

На перетині вулиць Набережно-Хрещатицькій і Турівській відбувається схожа історія. На цій дорозі безліч ям, у яких водії часто втрачають запчастини або колеса. 10 березня тут застрягли 10 машин.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Азербайджані дев'ятнадцять школярів постраждали в результаті зіткнення мікроавтобуса з легковим автомобілем. Про це повідомляє Sputnik Azərbaycan. Аварія сталася на ділянці дороги Мингячевир-Бахрамтепе: мікроавтобус "Віто" зіткнувся з автомобілем "ГАЗ-53".

Також портал повідомляв про те, що в селі Ременов на автодорозі Львів-Радехів-Луцьк Львівської області сталася дорожньо-транспортна пригода: від причепа вантажівки під час руху відлетіло колесо і вбило жінку, яка стояла на зупинці громадського транспорту.

"Від причепа вантажного автомобіля "Мерседес" під час руху відлетіло колесо. Воно спричинило тяжкі тілесні ушкодження жінці, яка стояла на зупинці громадського транспорту. Потерпіла, 41-річна місцева мешканка, померла до приїзду лікарів швидкої медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у вівторок, 6 березня, в центрі Києва автомобіль з кортежу чиновника збив літнього чоловіка. Зараз постраждалий перебуває під наглядом лікарів. У поліції повідомили, що з чоловіком і як він себе почуває.

За попередньою інформацією Нацполиции, в пострадавшегодиагностирован перелом ноги та струс головного мозку. Його доставили в лікарню. Чоловік 1930 року народження.