Шведська фітнес-модель Ія Остергрен стала справжньою зіркою у себе на батьківщині завдяки непропорційному тілу. При зрості в 178 сантиметрів, довжина її ніг досягає 108 сантиметрів, що надає дівчині по-справжньому інопланетний вигляд.

Будучи в дитинстві дуже худлю і довжезною, Ія вирішила змінити себе в тренажерному залі.

Тепер 34-річна шведка, у якої народилося вже двоє дітей, є справжнім кумиром для місцевих дівчаток-підлітків і заробляє тисячі доларів на модних показах.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

З 2014 року дівчина постить свої фото в соціальних мережах. Завдяки прекрасному поєднанню спортивної фігури і довгим ногам, дівчина стала зіркою Інтернету. На даний момент на Інстаграм підписано сто тридцять сім тисяч чоловіків.

Остергрен робить знімки як вдома, так і в тренажерному залі. Її напівголі фотографії в нижній білизні збирають тисячі лайків.

Багато шведські дівчатка-підлітки звертаються до неї за порадою.

"Ви дійсно надихаєте! Сильна жінка", "Її ноги просто супер", "Постійна і наполеглива робота створюють досконалість", "Ви для мене відмінний мотиватор", - такими коментарями забиті її пости в соціальних мережах.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", недавно відома модель Ешлі Грем відвідала традиційний захід, організований представництвом ООН в Нью-Йорку.

Знаменитість, що не відмовляє собі в задоволенні похвалитися пишними формами у відвертих нарядах, зачарувала вишуканим платтям. Так, Ешлі Грехем на популярну церемонію наділа витриману класичну сукня чорного кольору, c трохи асиметричним вирізом. Одне плече Ешлі Грем було спокусливо відкритим, що зробило зірку просто незрівнянною у порівнянні з іншими гостями. Стилісти переконані, що наряд зовсім не був вульгарним, а навпаки в дуже витриманому стилі тільки підкреслив розкішні форми моделі. Модний "лук" Ешлі Грем доповнила чарівними туфлями на високих підборах і вишуканою зачіскою. Природний макіяж знаменитості підкреслив натуральну красу моделі. Акцент в образі Ешлі зробила на губи, які були нафарбовані рожевою помадою.

Нагадаємо, американська модель і танцівниця в стилі бурлеск Діта фон Тіз опублікувала на сторінці в Instagram фото в розкішній білизні.

Своє оголене тіло 45-річна модель показувати не соромиться. Вона позує в розкішній темно-коричневій білизні з мереживами. А спокусливий образ зірка доповнила прозорим халатом.

Варто зауважити, що раніше 45-річна модель зізналася, що ніколи не користувалася послугами пластичних хірургів і не використовувала ботокс.