Дженніфер Лоуренс подобається багатьом людям за свою безмежну щирість і відкритість. Зовсім нещодавно голлівудська актриса розповіла журналістам про таємниці інтимного життя. Про це повідомляють ЗМІ.

"Я тільки гавкочу, але не кусаюся", - почала Дженніфер здалеку. – "Я завжди кажу, як мені хочеться сексу, але, якщо озирнутися в моє минуле, я завжди спала тільки зі своїми бойфрендами. Я весь час кажу, як сильно мені це подобається, але на ділі не роблю цього".

Ось вже цілий рік із тих пір, як актриса розлучилася з Дарреном Аронофскі, Дженніфер не перебуває у відносинах. "Я зараз ні з ким не зустрічаюся. Я просто даю вам зрозуміти, як давно у мене не було сексу. Я дуже хочу відносин. Це непросто", - зізналася дівчина в інтерв'ю.

Але що справді сильно турбує Дженнфер — це можливість підчепити венеричне захворювання. "Я — гермофоб (боязнь мікробів). Поки що мені вдалося уникнути ЗПСШ (захворювання, що передаються статевим шляхом), але член дуже небезпечний", — розповіла вона.

Тому Дженніфер завжди просить у своїх партнерів медичну довідку і регулярно перевіряється сама.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Раніше, голлівудська актриса Дженніфер Лоуренс з'явилася у відвертому образі на прем'єрі фільму "Червоний воробей", де виконує головну роль. Зазначимо, що надіте плаття було настільки відвертим, що зірка навіть не помітила, як оголилися її груди.

Під час позування перед камерами фотографів зірка опустила руки на стегна і не помітила, як із грудей сповзла частина сукні. Тому фотографи встигли зняти оголені груди зірки.

Нагадаємо, Мережу сколихнули еротичні фото голлівудської актриси Дженніфер Лоуренс.

Це - кадри з фільму, в яких Лоуренс знялася оголеною. Але згодом кінострічка "Червоний воробей" з'явиться на екранах.

Крім того, 27-річна зірка фільмів "Люди Ікс" і "Голодні ігри" Дженніфер Лоуренс вже традиційно з'являється в центрі уваги на премії "Оскар". Навіть коли не потрапляє в число номінантів.

Також, зірка фільму "Голодні ігри" Дженніфер Лоуренс – відома любителька яскравих нарядів і дуже глибоких декольте. Ось тільки її форми складно назвати ідеальними. І кожен раз актриса тільки розчаровує своїх шанувальників.

Дивіться сюжет про зірку

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", зірка "Голодних ігор" розповіла те, чого про неї ніхто не знав.