У 2017 році американська компанія Apple випустила свій ювілейний гаджет — iPhone X. Однак, на превеликий жаль багатьох фанатів бренду, смартфон не виправдав очікувань і якістю нікого не здивував, пише Internetua .

У той же час експерти знайшли альтернативу iPhone X. Так, представляємо більше десяти бюджетних смартфонів, які претендують на звання справжніх «вбивць» девайса від Apple.

Зараз багато компаній задалися метою випустити дешеві «клони» десятої моделі «яблучного» смартфона, чим практично «добили» Apple. Смартфони з аналогічним набором опцій і схожим дизайном презентували на виставці MWC-2018. Відзначається, що головними «вбивцями» iPhone X стали пристрої від бренду Huawei. Моделі P20 і P20 Pro у підступних цілях оснастили штучним інтелектом і впровадили в нього чіп Kirin 970.

Крім того, позмагатися за звання кращих і забити ще один ніж у «яблучну» модель вирішили представники Asus, які представили апарати Zenfone і 5Z. У продаж ці пристрої надійдуть на початку цього літа і будуть торгуватися усього за 480 доларів, що в кілька разів менше вартості десятого айфона. А в квітні пройде презентація UMIDIGI Z2 і One, які будуть коштувати і того менше – 300 доларів. При цьому разом з низькою ціною гаджети також отримали дактилосканер, підтримку LTE і можливість бездротової зарядки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також про свої амбіції заявили і в компанії Ulefone. Свої гаджети T2 Pro, T2 і X виробники оснастили відмінним IT-комплектом і конкурентними камерами Elephone A4 Pro вже багатьох зацікавив низькою ціною до якої додадуть непогані ТТХ. Однак головними суперниками десятої генерації iPhone аналітики вважають потужний Doogee V; Oukitel U18 і U19 и всього за 170 доларів, а також Vivo V9; Leagoo S9 за 150 доларів. При такій скромній ціні він здивує власника опцією розпізнавання особистості.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.uа" писав про те, що на YouTube-каналі EverythingApplePro експерти продемонстрували порівняльний краш-тест головних смартфонів 2018 року iPhone X і Samsung Galaxy S9+. Обидва мобільні пристрої у випробуваннях на падіння з висоти продемонстрували майже однакові результати.