Напевно, кожен з нас хотів в інтимному плані спробувати щось незвичне. Але моторошні історії, що описані нижче змусять задуматись чи справді воно того варте.

Про це пише COSMOPOLITАN.

Звуки музики

Слова «Не пий вина, Гертруда» можна було продовжити так: «А якщо випила то, не залазь зі своїм колегою на піаніно і не займайся з ним сексом». Повністю без одягу танцівниця клубу в Сан-Франциско на ім'я Дезіре була виявлена в лежачому положені на піаніно, яке ... висіло прямо під стелею!

Пізніше стало відомо, що вона і один з працівників клубу Джеймс були близькими і захотіли зайнятися коханням на старому піаніно. У пристрасному пориві вони зачепили підйомний механізм, який підняв музичний інструмент під стелю - цей прийом був складовою одного з номерів. Останньої миті Дезіра зупинила лебідку, врятувавши себе. А ось Джеймсу не пощастило. Він задихнувся, будучи затиснутим між своєю коханкою і стелею. Поліція списала все на зловживання алкоголем: адже піаніно піднімалося надто повільно, і горе-парочка без жодних проблем могла помітити, що щось пішло не так.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Занадто багато любові
Жадібність ніколи не доводить до добра. Механік Сергій Т. в 2009 році побився об заклад на 4300 доларів, що зможе займатися сексом рівно 12 годин поспіль.

Бажаючи перестрахуватися, Сергій проковтнув цілу жменю таблеток віагри. Йому вдалося протриматись 12 годин заняття сексом, але насолодитись перемогою так і не зміг, оскільки ... помер від серцевого нападу рівно через 2 хвилини після своєї гучної перемоги.

Не ходіть в Африку гуляти
Або просто не займайтеся там сексом. Жінка на ім'я Кулі Мавера захотіла відчути близькість з незнайомцем в кущах. Звісно, це була далеко не найкраща ідея, адже вже через кілька хвилин на парочку кинувся лев, для якого вони стали легкою здобиччю. Дикий кіт таки втамував свій голод. Чоловік зумів врятуватися, а Кулі загинула в пазурах лева.

Варто зазначити, що це далеко не перший випадок, коли в Африці помирають коханці від диких звірів. Напевно, краще віддаватися таким втіхам у спальні.

І померли в один день
Історія Сащі і Томіо Хідака може вважатись однією з найромантичніших історій століття. Закохані чекали більше 12 років, щоб узаконити відносини. Обом було лише 34 роки, і вони настільки сильно любили один одного, що в першу шлюбну ніч їх серця перестали битися. Сащі і Томіо загинули, випробувавши одночасний оргазм,що був викликаний серцевим нападом.

Остання радість
Зрілий чоловік з Хорватії дуже бажав любові. Проте через самотність йому довелося випробувати це зі жрицею кохання, яку спантеличив вік клієнта. Старий пообіцяв жінці заплатити вдвічі більше, якщо вона зробить йому оральні ласки. Жінка погодилась, але як тільки штани впали на підлогу, серце щасливця не витримало.

Мчить потяг
Пара з Південної Африки, Мдудзі Майкл і Сібонгл Радібі захотіли принести в секс адреналін, тому вирішили зайнятись ним прямо на залізничних шляхах. Коханцям здавалося, що вони все продумали: станція, де вони віддалися любовним пристрастям, справді довгий час не використовувалася. І вони не перші, хто займався там сексом - саме в цьому місці повії приймали своїх клієнтів: рейки були усіяні презервативами. Річ в тім, що іноді там все-таки проїжджали вантажні поїзди.

Один такий потяг наїхав прямо на Майкла і Радібі. Машиніст поїзда повідомив, що бачив коханців здалеку і неодноразово сигналив їм, але вони настільки віддались пристрасті, що не зрушили з місця. Тіло Майкла віднайшли наполовину оголеним з натягнутим на статевий орган контрацептивом. Він помер одразу, Радібі загинула в лікарні.

Але, мабуть, отрута є на його губах
Пара юних коханців - 23 і 17 років - була виявлена на передньому сидінні машини в закритому гаражі. Тіла без одягу, руки, котрі ще обіймають один одного - одразу видно, що смерть застала пару зненацька.

Отруєння чадним газом відбувається неймовірно швидко. Прогрівати автомобіль в закритому гаражі, будучи всередині, дуже небезпечно. Ознаки отруєння чадним газом визначаються не відразу: це нудота, легке запаморочення і сонливість.

Як писав раніше портал "Знай.ua" відома акторка Лоуренс розповіла інтимні подробиці свого життя.