Компанія Samsung в 2018 році не стала копіювати дизайн смартфонів Apple, розміщуючи в своєму смартфоні Galaxy S9 виріз у верхній частині екрана. Замість цього південнокорейська корпорація вирішила зберегти колишній зовнішній вигляд свого флагмана, залишивши його майже без змін.

Відомий дизайнер Мартін Хайєк вирішив зобразити, як би виглядав Samsung Galaxy S9 з вирізом на екрані в стилі iPhone X. Для цього він створив концепт, що дозволяє прямо зараз подивитися на таке поєднання на зображеннях.

Виріз у верхній частині iPhone X такої великої зовсім не просто так, адже за ним ховається велика кількість розташованих в ньому датчиків і сенсорів. Для одного тільки сканера особи Face ID використовується ціла система датчиків TrueDepth, яка займає багато місця. Якби Samsung додала виріз у верхній частині екрану Galaxy S9, але без сканера особи в телефоні, то його розміри виявилися б відчутно менше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Однак, дизайнер припустив, що Samsung вдалося створити аналог сканера особи Face ID, після чого розмістити його в вирізі у верхній частині Galaxy S9, як в iPhone X. В результаті, при порівнянні двох флагманів, чітко видно, що продукт південнокорейського виробництва виглядає ефектніше, але на то є реальна причина – вигнутий краю з двох бічних сторін.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що на виставці Mobile World Congress 2018 в Барселоні минулого місяця компанія HMD Global випустила Nokia 7 Plus разом з кількома іншими телефонами.

Згідно з повідомленням компанії, їй вдалося продати всі телефони всього за 5 хвилин. Однак ми не знаємо, скільки одиниць було в цій першій продажу. Крім того, компанія оголосила, що наступна продажу Nokia 7 Plus відбудеться 10 березня.