Скандально відома співачка і телеведуча Ольга Бузова вирішила влаштувати великий конкурс серед шанувальників її високоінтелектуальної творчості.

На своїй сторінці в Instagram вона оголосила змагання між підписниками: хто, значить, запише найкращий кавер на пісню "Вона не боїться", отримає від Ольги приз! Так-так, п'ятеро щасливчиків, які сподобаються Бузовій найбільше, удостояться честі носити фірмову футболку або взагалі (!) отримають в подарунок дебютний альбом "Звуки поцілунків". З автографом! Конкурс, до слова, триває всього місяць, тому якщо ви шанувальник, то поспішайте поспішати, призів на всіх не вистачить.



Треба сказати, підписників обурив відеозапис, на якій хлопчик лежить у ванній і наспівує вищевказану пісню. Творіння, м'яко кажучи, не дуже підходить дитині за віком. Шанувальники обурилися, зазначивши, що швидше треба приймати закон, який визначатиме, яку музику варто пускати на загальний огляд. Вони побоюються, що коли-небудь почують, як такого роду пісні співають діти. Вони також сказали, що не дивно, що після такого творчості молоде покоління поводиться дивно.


Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що пісня "Вона не боїться" потрапила на перше місце в російському рейтингу iTunes всього через хвилину після релізу.

Дивіться кліп Ольги Бузової "Вона не боїться"


Останнім часом шанувальники відомої російської телеведучої Ольги Бузової приписують їй роман з резидентом Comedy Club Тимуром Батрутдінова. Зірки самі неодноразово давали для цього привід. У соцмережі артисти виклали відео спільного відпочинку на яхті. Тимур тоді сказав, що це все жарт, а Ольга йому відповіла: "Арбузик мені принеси і спинку намаж". Пізніше співачка вирішила розкрити перед підписниками таємницю свого особистого життя.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", ще в 2016 році інтимні фотографії відомої телеведучої ставали надбанням громадськості. На цей раз новоспечена співачка Ольга Бузова порадувала шанувальників фотографією в спідньому. Вона розповіла підписникам, що приїхала знімати стрес в спа-салоні. І ось один зі знімків звідти.