Австралійська актриса Клер Холт, зірка популярних серіалів "Н2О" і "Щоденники вампіра" поділилася з фанатами новиною про викидень.

Десять днів тому Холт опублікувала в популярній соцмережі Instagram селфі з лікарняного ліжка, в очікуванні операції відразу після того, як у її дитини зупинилося серце. На фото вона лежить з піднятим вгору великим пальцем, показуючи, що у неї все гаразд, проте пізніше актриса зізналася, що це не так .

Артистка поскаржилася, що довго не могла знайти людей з такою ж проблемою як у неї, готових говорити про неї так само відкрито, як про смерть рідної людини. Вона також розповіла про внутрішню боротьбу, сумнівах, і чи варто їй опублікувати даний знімок. Клер Холт обурена реакцією деяких підписників, але впевнена, що про викидень не потрібно мовчати.

Пізніше актриса опублікувала ще одне фото, де дякувала фанатам за доброту і підтримку. Вона зазначила, що їй почали надсилати подібні історії про викидні і тепер вона не почуває себе на самоті.

Нагадаємо, що 29-ти річна актриса встигла знятися в таких популярних фільмах і серіалах, як "Паскудне дівча 2", "Водолій", "Милі ошуканки", "Первородні" і "Синя безодня".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", канадська актриса Ніна Добрев, найбільш відома по ролі Єлени в серіалі "Щоденники вампіра", розповіла, як виконувала складні трюки на зйомках трилера "Коматозники".