Моторошна знахідка у Києві шокувала всю країну. На залізничних коліях знайшли мертвим військовослужбовця Віталія Вяльцева, який повертався в ротацію з відпустки.

Про це пише Politeka з посиланням на військового комісара Володимира Шведюка.

"Військовий позавчора, 10 березня, знайдений мертвим на залізничному вокзалі в Києві з ознаками побиття. Він був у відпустці в селі Погориливка Заставнівського району і повертався на ротацію. Тобто він не загинув під час бойового завдання, як повідомили волонтери", — зазначив Володимир Шведюк.

Служив українець у десятій бригаді під Попасною на Луганщині.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"На жаль, військовослужбовець не доїхав до своєї бригади. У Київ поїхала його колишня дружина на впізнання. Зараз тривають слідчі дії. Коли доставлять тіло, ще невідомо", — додав обласний воєнком.

Раніше у ЗМІ з'явилась інформація про загибель Вальцева в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Родом військовий був із Чернівецької області. У загиблого залишилося двоє дітей.

Нагадаємо, за останні тижні в зоні АТО на Донбасі загинуло декілька молодих українських воїнів. Так, Україна вкотре попрощається з юним захисником. В зоні проведення АТО загинув 20-річний військовий Іван Іванків.

А на вихідних на Донбасі ворожий снайпер убив нацгвардійця Юрія Луговського. Чоловіку було 23 роки, він із Червонограда, Львівської області.

Яка вона насправді війна на сході України

Як повідомляв портал "Знай.ua", у вівторок, 6 березня, під час чергового наймасштабнішого "перемир'я" на Донбасі загинув молодий український десантник-снайпер 21 річний Владислав Козаченко. У соцмережі показали його дитячі фото та пояснили, що для країни означають такі смерті.