Американська телезірка, героїня власного шоу Кім Кардашьян розповіла про свою любов до легендарної співачки, з якою зробила досить пікантне селфі. Зірка показала фанатам свого кумира – і це Мадонна.

На сторінці Кім в Instagram зявився цікавий знімок, де вона позує разом з Мадонною, ніжно обіймаючись.

"Ви, друзі, навіть не розумієте мою любов до цієї жінки. Коли мені було вісім років, ми спостерігали за зйомками її кліпу на пляжі в Малібу. У 1989 році вона також працювала поруч зі мною, представила лінію ювелірних виробів. Я ходила в школу і хвалилася, але ніхто не вірив! Я завжди з захопленням дивилася на неї, а тепер отримую від неї кращі поради по макіяжу", — відверто розповіла Кардашьян.

Вона розповіла, що їх сім'ї дружили і саме Мадонна зробила великий вплив на становлення Кардашьян. Зараз Мадонна і Кім запускають свій Youtube-канал, де будуть ділитися секретами зіркового життя і останніми трендами.


Нагадаємо, Кім Кардашьян похвалилась своїми розвагами під час подорожі Японією. Зірка у своєму стилі зробила безліч знімків. Вона позувала топлес за столом із тарілкою локшини, а також показала героїню аніме, схожу на неї.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також ми писали про те, що Хлої Кардашьян - світська левиця і одна з сестер сімейства Кардашьян-Дженнер, незабаром народить свого первістка. У честь цього дівчина вирішила влаштувати стильну вечірку.

Дивіться одне з найкумедніших інтерв'ю Кім Кардашьян

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кім Кардашьян, яка у січні втретє стала мамою, активно роздає поради своїм молодшим сестрам, які зараз чекають на поповнення в родині. Зокрема серед порад можна зустріти й досить дивні. Наприклад, зірка рекомендує сестрам з'їсти свою плаценту після пологів. Цю ідею жваво підхопила Хлої Кардашьян. Їй приготують спеціальні таблетки із її плаценти.

Також ділиться своїми материнськими секретами ще одна сестра з родини кардашьян-Дженер. Кайлі Дженер, яка місяць тому стала мамою, показала світу свою крихітку. Слідом за старшою сестрою Кайлі також опублікувала на сторінці в соцмережі фото з донечкою, яку назвала Стормі.