87-річна мешканка Іспанії Консепсьон Гарсіа Саєра за одну добу "розірвала" Instagram завдяки своїм роботам. Про це повідомляють ЗМІ.

На її аккаунт із малюнками у Paint підписалися майже 40 тис. чол. Кілька днів тому бабуся мала всього 360 підписників, а зараз вже набаго більше. В Мережі її називають "бабусею-міленіалом", вона розповіла про свою славу в інтерв'ю El Mundo.

Бабуся захопилася живописом вже на пенсії і відвідувала заняття для літніх людей.

12 років тому її чоловік тяжко захворів, тому жінці довелося покинути уроки, щоб доглядати за чоловіком. Діти подарували їй комп'ютер, і вона замість пензля взяла в руки мишку.

З тих пір вона навчилася майстерно малювати в Paint.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фото роботи

Фото роботи

Фото роботи

Раніше, відома українська співачка Тіна Кароль розповіла кілька фактів про особисте життя і визнала самотність своєю музою.

Нагадаємо, в адміністрації соціальної мережі Facebook прокоментували ситуацію з забороною твору мистецтва, в якому побачили порнографію.

Знімки Віллендорфської Венери наприкінці минулого року опублікувала в соціальній мережі італійська художниця Лаура Гіанда, яка незабаром виявила, що її пост заблокували. Виявилося, що алгоритми Facebook угледіли в викладених фото ознаки порнографії.

Крім того, людство існує вже багато тисяч років, і сьогодні нам здається, що вчені встигли досконально досліджувати всі етапи його розвитку. Однак це велика помилка, оскільки навіть зараз, у час високих технологій, у науки немає способів розгадати кілька найважливіших історичних загадок.

Також, наглядові поціновувачі мистецтва продовжують шукати слід сучасності в давніх творах мистецтва, зокрема гаджети на старовинних пам'ятках культури. На полотнах середньовіччя вони знаходять смартфони iPhone в руках у героїв, тепер справа дійшла до статуй.

Дивіться сюжет про мистецтво

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", в Мережі показали двійника Кароль.