«Організація Медведчука виключно інформаційно-правова. Що їм взагалі можна інкримінувати?» Так прокоментував вчорашні обшуки СБУ у київського журналіста Юрія Лукашина і львів'янки Інни Іваночко політолог Денис Жарких.

«У двох моїх знайомих Юри Лукашина і Інни Іваночко обшук. З Лукашиним говорив, він в нормі, більше питань, ніж відповідей. Чесно кажучи, більш мирних і законослухняних людей, ніж ці двоє, я і уявити не можу», - написав Жарких на своїй сторінці в Facebook.

За інформацією політолога, Лукашин і Іваночко - «взагалі різні люди, але пов'язані були (або пов'язані зараз) з силами, близькими до Віктора Медведчука».

«Що у них можна було знайти ?? Організація Медведчука виключно інформаційно-правова. Що їм взагалі можна інкримінувати? Поки я бачу за цим спроби зламати мирний процес на корені, зробити з опозиції ворогів народу. І пішли бити інтелігентів гуманітаріїв. Тільки пішов прогрес в справах у Коцаби, Васильця і ​​знов за рибу гроші. Ну дуже хоче наша влада увійти в історію маніяками-кровожерами і казковими монстрами з розумом оболдуїв», - цитує Дениса Жарких «Страна».