Засновник і головний виконавчий директор Space X Ілон Маск закликав колонізувати Марс до початку Третьої світової війни. Про це Маск сказав на щорічному ярмарку технологій SXSW в США, передає The Guardian.

"В умовах загрози Третьої світової війни люди повинні прискорити створення бази на Марсі, де можна було б зберегти зразки життя з Землі", - повідомив Маск.

Також Ілон повідомив, що Марс знаходиться досить далеко від Землі, і в базах там більше шансів залишитися неушкодженим, ніж у бази на Місяці.

"Якщо буде Третя світова війна, то нам краще десь зберегти насіння людської цивілізації, щоб потім все створити заново, перескочивши через темні часи", - додав засновник Space X.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 6 лютого SpaceX здійснила історичний запуск Falcon Heavy - найпотужнішої ракети в світі. Пізніше стало відомо, що центральний прискорювач ракети Falcon Heavy розбився під час посадки.

Корисним навантаженням під час тестового запуску Falcon Heavy служив особистий електромобіль Ілона Маска Tesla Roadster, який прямо зараз летить у бік Марса, а потім повернеться на Землю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що на контрольно-пропускному пункті на околиці Пекіна місцева поліція буде перевіряти новий інструмент безпеки: розумні окуляри, які можуть миттєво фіксувати риси обличчя, реєстраційні знаки автомобілів, і зіставляти їх з базою даної підозрюваних в режимі реального часу.