Компанія Apple оновила специфікації для своєї програми аксесуарів MFi і логотип програми. Згідно з новими вимогами, сторонні компанії тепер можуть ставити порти USB-C на ліцензовані пристрої, а також, що важливо, додавати джекі 3,5 мм до кабелів Lightning, щоб спростити використання смартфоном.

Причиною цього є унифицирование портів. На ноутбуках компанії все більше використовуються USB-C, так що тепер виробники аксесуарів можуть відкрито випускати пристрої, акумулятори та динаміки з зарядкою через USB-C.

Але для синхронізації даних з iPhone і наскрізний зарядки компанія як і раніше використовує Lightning, тому кабель з фірмовим роз'ємом 3,5 мм — це справжній подарунок для тих, хто звик до класичних навушникам і не хоче міняти їх на бездротові або шукати версію саме з Lightning. Також кабелі такого типу дозволяє підключити до iPhone дротові динаміки і інші пристрої. А при великому бажанні можна навіть вивести звук на професійну акустику через підсилювач.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що на контрольно-пропускному пункті на околиці Пекіна місцева поліція буде перевіряти новий інструмент безпеки: розумні окуляри, які можуть миттєво фіксувати риси обличчя, реєстраційні знаки автомобілів, і зіставляти їх з базою даної підозрюваних в режимі реального часу.