У мережі з'явився новий герой-улюбленець серед братів наших менших. Пес по кличці Йогі просто закохав у себе тисячі користувачів, а особливо привертають увагу людей його очі, які схожі на людські.

Кумедне відео з'явилося в мережі Reddit.

Користувач, який виклав це фото, написав, що господар тварини - його друг. Враження людських рис створюється за рахунок очей собачки, надбрівних дуг і рота.

Деякі користувачі припустили, що таке враження створюється через стрижки пса навколо очей. Частина користувачів навіть підтримали ідею про реінкарнацію, згідно з якою, померла людина відродився в цій собаці. Однак деякі не змогли повірити в те, що Йоги справжній, і вважають це хорошим фотошопом.

Нагадаємо, ситуація з ненавистю пса до прогулянок породила кілька комічних образів, які можуть стати справжнім символом категоричної відмови. Кожен раз, коли пес Сіба-Іну по кличці Беррі розуміє, що йому загрожує прогулянка, починається велика боротьба господаря з собакою. Пес відразу перетворюється на кам'яну статую. До речі, середня вага самця Сіба-іну становить від 8 до 11 кілограмів, тому зрушити його з місця часом дуже непросто.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", чарівний кіт торгує рибою у В'єтнамі, а покупці просто не можуть пройти повз, не купивши у нього товар. У кота природжений талант — він завойовує довіру покупців без зайвих слів. Такий продавець "впарить" вам що завгодно.

Також ми писали про те, що мережу підкорило кумедне відео із собакою, який не може увійти у відчинені двері. Собаку зупиняє високий поріг, який він, ймовірно, сприймає за раму склопакету.Коли власник протягує руки до песика через поріг, тварина розуміє, що двері відчинені.