Сніг на вулицях української столиці заважає багатьом. Однак користувачі соціальних мереж виклали веселе відео, де екскаватор намагається допомогти городянам позбутися величезних снігових завалин. В один прекрасний момент щось пішло не так.

"Кията! Ось вам реальний коуб з наших вулиць, щоб ніхто не казав, ніби Віталька не прибирає Київ...", - так прокоментували ситуацію в інтернеті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що весна потихеньку бере кермо влади в свої руки. Потроху, але тепло наступає на зимову погоду. Проте сухо буде на вулиці все ще не скоро. Очікуються дощі та мокрий сніг.

По всій західній частині України, а саме на Закарпатті, у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій Волинській і Рівненській областях обіцяють дощі. Крім того, опади очікуються на півночі і в центральній частині України, а саме в Київській, Черкаській, а також Чернігівській областях. У східних областях буде сухо, але ще досить холодно. У південній частині країни дощ можливий лише в Одеській області.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що за останні кілька днів, коли почало стрімко теплішати і танути, в Києві на проблемних схилах різко зріс ризик зсувів. Співробітники мерії повідомляють, що критичніше усього стан справ близько Батиєвої гори, де може обвалитися досить велику ділянку схилу, а це може спричинити за собою масштабні руйнування і, можливо, жертви.

Як повідомляв портал "Знай.uа" голова Одеської ОДА Максим Степанов відвідав Арцизький район, щоб упевнитися, що дорожні служби совісно очищають дороги від снігу. Проте щось пішло не так. Дорожники вирішили по-своєму очистити територію. На нерасчищенный сніг вони на комбінованих дорожніх машинах сипали реагенти. Слідом йшли трактори, які відразу прибирали реагенти разом з товстим шаром снігу в кювет.

Зазначимо, що при очищенні доріг спершу техніка повинна прибрати основний масив снігу, після чого дорогу посипають реагентом. Радник голови ОДА Олег Хом'як в Facebook опублікував відео розмови губернатора з керівником Служби автомобільних доріг в області Олегом Вариводой.