Моторошний злочин, який стався в українському Павлограді (Дніпропетровська область), поставив на вуха всю країну: вночі 18-річний школяр увірвався з ножем до чужого будинку, мешканці якого вже спали і не підозрювали ні про що. Хлопець покремсав 4-річного хлопчика і його батька, а також напав на вагітну жінку. У цій історії вдалося вижити тільки їй.

Про це розповіли в прес-службі Національної поліції Дніпропетровської області.



"Жертвами хлопця стали сусіди - 30-річний батько і 4-річний хлопчик. Від отриманих ножових поранень вони загинули. Мати - 35-річна вагітна жінка - отримала численні ножові поранення і була доставлена ​​до лікарні", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, трагедія сталася 10 березня приблизно о 23:20, після кривавої різанини хлопець зник з місця злочину, проте правоохоронці зловили його протягом декількох годин.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


"Хлопець звернувся за медичною допомогою в найближчу лікарню з пораненням, яке отримав, розбиваючи вікно в будинку своїх жертв", - повідомили в поліції.

Також правоохоронці відзначають, що з місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину - ніж кустарного виробництва. Наразі всі обставини злочину та мотив встановлюються, а також вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу, слідчі дії тривають.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як в Солом'янському районі Києва відбулося жахливий злочин: чоловік зарізав рідного брата на очах у нещасної матері. Саме їй пізніше довелося викликати карету швидкої допомоги та правоохоронців.

Ми також писали про моторошну історію, яка не так давно приголомшила Київську область: через безглуздий конфлікт молода дівчина стала вдовою на власному весіллі. В одному з ресторанів молоді гуляли весілля, а пізніше охоронець ресторану зарізав нареченого.