У 2015 році один з пілотів на борту авіалайнера, що належить американським ВПС, відобразив непізнаний літаючий об'єкт, який на величезній швидкості рухався в чіткому напрямку. Відео цієї події потрапило на YouTube і отримало величезну популярність серед користувачів мережі.

Подивіться відео з НЛО:

На відеохостингу YouTube з'явився відеоролик, на якому зображений НЛО, що рухається з колосальною швидкістю в строго заданому напрямку. Протягом трьох років цей відеозапис не піддавалася розголосу у зв'язку з суворою секретністю. Однак, представники Пентагону розсекретили дане відео, помістивши його у відкритий доступ. На кадрах видно, що об'єкт невизначеної структури рухався із досить значною швидкістю на невеликій висоті, дотримуючись строго визначеному напрямку.

Біла точка рухалася так швидко, що пілот ледве зумів захопити її за допомогою високоточного обладнання. Нагадаємо, даний матеріал не є першим доказом існування НЛО, так як в Мережі нерідко зустрічаються випадки, коли пілоти літаків привертали увагу інопланетян.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що зовсім недавно сторінки американських Інтернет-користувачів стали наповнюватися фото і відео яскраво освітленого неба і криками переляканих жителів. Багато стали повідомляти, що бачать перед собою щось, схоже на НЛО. Відповідно до звітів управлінь, займають контролем військової та цивільної авіації, ніяких сторонніх або дивних літаючих об'єктів вони не виявили.